همراز: تفاهمنامه همکاری بین سازمان بهزیستی کشور و قوهقضاییه با موضوع مشاورههای ازدواج و پیشیگیری از طلاق و تحکیم بنیان خانواده در معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوهقضاییه امضا شد. معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوهقضاییه در این مراسم گفت: در دستگاه قضا چیزی به عنوان مشاوره قضایی...
همراز:تفاهمنامه همکاری بین سازمان بهزیستی کشور و قوهقضاییه با موضوع مشاورههای ازدواج و پیشیگیری از طلاق و تحکیم بنیان خانواده در معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوهقضاییه امضا شد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوهقضاییه در این مراسم گفت: در دستگاه قضا چیزی به عنوان مشاوره قضایی نداریم، درحالیکه طبق قانون در دادگاه باید مراکز مشاوره ایجاد شود. محمدباقر الفت گفت: با توجه به حجم پروندههای طلاق در دادگاهها به مشاوران بسیاری نیاز داریم، اما با یک جلسه مشاوره کار انجام نمیشود.
او گفت: بعضی از دادگاهها از فضای مناسبی برای استقرار مشاوران برخوردار هستند، اما به دلیل کمبود فضا بیشتر مشاورهها در بیرون از دادگستری انجام میشود که البته هزینه دارد. او ادامه داد: دادگاههای خانواده موظف هستند قبل از صدور حکم موازی، عدمسازش را با نظر مشاوران تخصصی امضا کنند و با امضای تفاهمنامهای با سازمان بهزیستی جهت پیشگیری از طلاق امروز این مشاورهها به صورت تخصصیتر انجام میشود. معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوهقضاییه، کار دستگاه قضا را در مشاوره مدیریت دانست و گفت: این کار تخصصی است که توسط متخصصان سازمان بهزیستی انجام میشود و کار دستگاه قضا مدیریت سیاستهای پیشگیرانه است.
همچنین همایون هاشمی، رییس سازمان بهزیستی گفت: هماکنون یکهزارو٣٦٠سازمان مردمنهاد در حوزه پیشگیری از اعتیاد فعالیت دارند. او تاکید کرد: سندی که امروز به امضا رسید، سندی جامعالاطراف است و سازمان بهزیستی از تمام ظرفیتش در حوزه تحکیم خانواده استفاده خواهد کرد. رییس سازمان بهزیستی کشور، خانواده و تحکیم آن را از نگرانیهای رهبری دانست و گفت: به همین مناسبت، تحکیم بیشازپیش خانواده را جزو برنامههای راهبردی سازمان بهزیستی در نظر گرفتهایم که این موضوع را با آموزشهای میدانی، پیش خواهیم برد.
منبع:خبرآنلاین