با بهینهسازی بوش محافظ شافت میکسرهای (اسلیو میکسرهای) واحد گندلهسازی علاوه بر جلوگیری از توقفات ناخواسته، به طور متوسط، سالانه 3میلیارد ریال صرفهجویی اقتصادی برای فولاد مبارکه حاصل شد. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی همراز ، به نقل از روابط عمومی فولاد مبارکه، سرپرست تعمیرات تجهیزات دوار تعمیرگاه...
با بهینهسازی بوش محافظ شافت میکسرهای (اسلیو میکسرهای) واحد گندلهسازی علاوه بر جلوگیری از توقفات ناخواسته، به طور متوسط، سالانه 3میلیارد ریال صرفهجویی اقتصادی برای فولاد مبارکه حاصل شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی همراز، به نقل از روابط عمومی فولاد مبارکه، سرپرست تعمیرات تجهیزات دوار تعمیرگاه مرکزی شرکت فولاد مبارکه اظهار کرد: در حال حاضر چهار دستگاه میکسر وظیفه مخلوط کردن سنگآهن با آهک، چسب و موارد مورد نیاز دیگر و ارسال این مواد برای تهیه گندله خام را بر عهده دارند.
مهدی صبوری افزود: در این میکسرها به علت ضعف در طراحی گلویی، دائماً باعث خوردگی اسلیو و نهایتاً خوردگی شافت در قسمت جلو و عقب شده که باعث لنگی شافت و یا خوردگی شدید شافت و اسلیو و بریدن آن میشد.
تکنسین آمادهساز تعمیرات تجهیزات دوار شرکت فولاد مبارکه اصفهان نیز گفت: به طور متوسط سالانه دو تا سه بار تعویض اسلیوها و یکی دو بار تعویض شافت و اسلیو در این بخش گزارش شده است.
اسماعیل یزدانی افزود: این در حالی است که شافت طولی بیش از 6 متر دارد و به خاطر پیچیدگی فنی از تجهیزات پرهزینه محسوب میشود.
وی ادامه داد: با توجه به تکرار عیوب مذکور، مجموعه به سمت بهینه کردن قسمت آببندی به ویژه اسلیو سوق داده شد، این عمل با پوشش یک لایه سخت و ضد سایش بر روی قسمت خارجی اسلیو (اکسید تنکستن و یا اکسید آلومینیوم) به ضخامت حدود 200 میکرون انجام پذیرفت.
تکنسین آمادهساز تعمیرات تجهیزات دوار شرکت فولاد مبارکه اصفهان بیان کرد: در پی بازده موفقیتآمیز اجرای این پروژه و با اجرای این پوشش، حدود سه سال کارایی تجهیزات مذکور افزایش یافت که پس از اعلام رضایت ناحیه از این طرح، عملیات مذکور بر روی تمام اسلیوهای یدکی موجود در شرکت انجام پذیرفت و پس از آن در راستای مستندسازی فعالیت مذکور دفترچه فنی ( QCTM ) اصلاح شد.
وی با اشاره به صرفهجویی حاصل از این بهینهسازی گفت: با اجرای این پروژه حداقل از تعویض چهار الی پنج شافت و حدود 10 اسلیو جلوگیری شده است.
یزدانی افزود: همچنین کاهش توقفات، هدر نرفتن نیروی انسانی و افزایش تولید را به همراه داشته که منجر به صرفهجویی اقتصادی به طور متوسط سالانه سه میلیارد ریال شده است.