جمعه 2 آذر 1403, Friday 22 November 2024, مصادف با 20 جمادی‌الاول 1446
از پنجره همراز به نصف جهان نگاه کنید...
کد خبر: 21896
منتشر شده در شنبه, 25 تیر 1401 12:16
تعداد دیدگاه: 0
رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس:

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس، گفت: طی برنامه‌های بلند مدت و میان مدت انتقال آب از خلیج فارس و دریای عمان به استان‌های جنوبی و فلات مرکزی ایران در دستور کار است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی همراز/آسیه درج سنگ: اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در جریان نظارت میدانی خود از استان سیستان و بلوچستان با حضور در میان کشاورزان و دامداران شهرستان‌های نیمروز و زابل، مشکلات آنها در زمینه کمبود آب، تامین سوخت ادوات، خسارات خشکسالی و تامین نهاده‌های دامی و کشاورزب را احصاء کردند.

لازم به ذکر است رئیس و اعضای این کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی که حبیب الله دهمرده و مسئولین وزارت نیرو نیز آنها را همراهی می‌کنند از چاه استخراج آب ژرف شهرستان نیمروز نیز بازدید کردند.

محمد جواد عسکری رئیس کمیسیون کشاورزی در جریان نظارت میدانی خود از شهرستان نیمروز در جمع کشاورزان، گفت: سیستان و بلوچستان دارای پتانسیل‌های بسیار زیادی از نظر نیروی انسانی جوان و منابع طبیعی است و فردا در نشستی مسائل مطرح شده در نظارت‌های میدانی را جمع‌بندی می‌کنیم پس از آن نیز در کمیسیون کشاورزی با حضور وزرای جهاد کشاورزی و نیرو نشستی برگزار می‌شود.

نماینده مردم داراب و زرین دشت در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه تعدادی از نمایندگان کشاورزان در نشست جمع بندی نهایی برای ارائه مشکلات حاضر می‌شوند، عنوان کرد: یکی از طرح‌های مصوب و مهم مجلس طرح انتقال آب از دریای عمان به سیستان و بلوچستان بود، می‌توانیم از ظرفیت دریاها برای تامین آب مورد نیاز بخش کشاورزی، صنعت و شرب استفاده کنیم.

وی با اشاره به اینکه کشورهای حاشیه خلیج فارس ۸ میلیارد متر مکعب از آب خلیج فارس را شیرین سازی و مورد استفاده قرار می‌دهند، ادامه داد: علی رغم دارا بودن حدود ۵۰ درصد از سواحل خلیج فارس سهم کمی از شیرین سازی و مصرف آب آن داریم.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه طی برنامه‌های بلند مدت و میان مدت انتقال آب از خلیج فارس و دریای عمان به استان‌های جنوبی و فلات مرکزی ایران در دستور کار است، تصریح کرد: آب‌های ژرف یک ظرفیت محسوب می‌شود و کشورهایی در دنیا با استخراج این آب‌ها از آن استفاده می‌کنند، ما نیز این پتانسیل را داریم و باید آن را مدیریت کنیم./انتهای پیام

نوشتن دیدگاه