يكشنبه 4 آذر 1403, Sunday 24 November 2024, مصادف با 22 جمادی‌الاول 1446
از پنجره همراز به نصف جهان نگاه کنید...
کد خبر: 2563
منتشر شده در یکشنبه, 09 اسفند 1394 12:25
تعداد دیدگاه: 0
مدیرعامل فولاد مبارکه:

مدیرعامل فولاد مبارکه گفت: ادغام شش شرکت تولیدکننده فولاد در منطقه خلیج فارس در قالب یک مجموعه مشترک هدف گذاری تولید 10 میلیون تن فولاد و مزیت های همگرایی و کاهش هزینه ها را در پی خواهد داشت. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی همراز ، بهرام سبحانی با اشاره به اینکه بعد از سفر رئیس جمهوری به هرمزگان تولید...

مدیرعامل فولاد مبارکه گفت: ادغام شش شرکت تولیدکننده فولاد در منطقه خلیج فارس در قالب یک مجموعه مشترک هدف گذاری تولید 10 میلیون تن فولاد و مزیت های همگرایی و کاهش هزینه ها را در پی خواهد داشت.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی همراز، بهرام سبحانی با اشاره به اینکه بعد از سفر رئیس جمهوری به هرمزگان تولید سالانه 10 میلیون تن فولاد در منطقه خلیج فارس مطرح شد، افزود: ظرفیت هایی از قبیل قرار داشتن در کنار دریا برای تسهیل در امر صادرات و نیروی انسانی در این منطقه وجود دارد که با اجرایی شدن این هدف، می توان روی صادرات این حجم از تولید حساب ویژه ای باز کرد.
وی با بیان اینکه صنعت فولاد ایران به بلوغ خود نزدیک شده و می تواند در این مسیر گام بردارد، اظهار کرد: این بلوغ نسبت به همسالان این صنعت در کشورهای دیگر با فاصله ای چشمگیر آغاز شده است.
سبحانی عملیاتی شدن این کار را به عنوان یک پروژه ملی مورد تأکید قرار داد و گفت: شش شرکت در منطقه ویژه خلیج فارس به صورت جزیره ای مشغول به کار هستند و سرمایه گذاری های آنها هم به صورت لکه ای است که این شکل از فعالیت، عواقبی جز تلف شدن وقت، انرژی و منابع را در بر نخواهد داشت.
وی با بیان اینکه هر کدام از این شرکت ها در نظام فعلی باید به تنهایی برای خود زیربناهایی فراهم کنند، افزود: اکنون یکی از بزرگترین مشکلات صنعت فولاد در ایران تولید در ظرفیت های پایین است که به هیچ وجه اقتصادی نیست.
رئیس انجمن تولید کنندگان فولاد ایران با اشاره پیشنهاد تبدیل همه شرکت های سرمایه گذاری این منطقه به یک مجموعه مشترک، گفت: همانطور که امروز شرکت ها یا بانک های مختلفی در فولادمبارکه سهامدار هستند و به نوعی صاحب این مجموعه بزرگ هستند، هر کدام از این شرکت ها با سرمایه گذاری در شرکت مشترک، سهامدار آن خواهند شد.
وی افزود: راه اندازی یک شرکت ادغامی فولاد و مجموعه بزرگ 10 میلیون تنی در منطقه مزیت های زیادی از جمله صرفه جویی در منابع و کاهش هزینه ها را در پی خواهد داشت.
سبحانی با اشاره به اینکه اجرای چنین پروژه ای به زمان زیادی نیاز دارد، گفت: گروه فولاد مبارکه برای اجرای طرح های توسعه خود در فولاد هرمزگان، فرصت سوزی نخواهد کرد و منتظر نخواهیم ماند تا ببینیم کنسرسیوم به چه نتیجه ای می رسد.
وی افزود: اجرای هرچه سریعتر طرح های توسعه در این شرکت را در دستور کار داریم.
مدیرعامل فولاد مبارکه گفت: با انجام اشتراکی طرح های احیا فولاد صبا، فولاد هرمزگان، کاوه جنوب و سایر شرکت ها می توانیم به یک طرح هشت تا 10 میلیون تنی دست یابیم که بسیار اقتصادی است و مزیت های فراوانی برای صادرات ایجاد خواهد کرد.
سبحانی بزرگترین چالش جهت دستیابی به این کنسرسیوم را تک روی یا احداث واحدهای لکه ای و جزیره ای با ظرفیت پایین خواند و افزود: در شرایط فعلی کشور ما، واحدهای کوچک 800 هزار یا یک میلیون تنی یک چالش هستند.
وی با بیان اینکه برای تولید یک میلیون تن فولاد باید هزینه های زیادی برای آب، برق، گاز و راه آهن پرداخت شود تا در نهایت به یک تولید اندک برسیم، گفت: در این شرایط هزینه سرمایه گذاری برای تولید هر یک تن فولاد به شدت افزایش پیدا می کند، درحالیکه یک طرح 10 میلیون تنی هم به همان راه آهن یا پست برق نیاز خواهد داشت.
مدیر عامل فولاد مبارکه با بیان اینکه با راه اندازی این کنسرسیوم در امر صادرات نیز موفق تر خواهیم بود، خاطر نشان کرد: فولاد مبارکه در زمان تحریم ها در زمینه صادرات به خوبی عمل کرد امروز که تحریم ها برداشته شده نیز با سازوکارهای مناسب تری که دولت ارائه کرده صادر کردن محصولات کیفی به مراتب راحت تر از دوران تحریم ها خواهد بود .
وی افزود: امروز کیفیت محصولات ایرانی در بازارهای جهانی پذیرفته شده است.

نوشتن دیدگاه