جمعه 24 اسفند 1403, Friday 14 March 2025, مصادف با 14 رمضان 1446
از پنجره همراز به نصف جهان نگاه کنید...
کد خبر: 26825
منتشر شده در پنج شنبه, 23 اسفند 1403 12:55
تعداد دیدگاه: 0
معاون بهره‌برداری آب آبفای استان اصفهان خبر داد:

معاون بهره‌برداری آب آبفای استان اصفهان از افزایش 15 تا 20 درصدی مصرف آب در روزهای پایانی سال خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی همراز، محمود رضا فیروزی‌فر با اشاره به این‌که هم‌اکنون 102 شهر و 968 روستا زیر پوشش خدمات شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان قرار دارند گفت: نیاز آبی مردم استان در فصل سرد سال در حدود 14.1 متر مکعب در ثانیه است که با توجه به سنت خانه‌تکانی و افزایش مصرف آب در روزهای پایانی سال انتظار می‌رود به حدود 16.3 مترمکعب در ثانیه افزایش یابد.

وی با بیان این که بین روزهای ۲۵ تا ۲۹ اسفند ماه هرسال، اوج مصرف آب در استان و شهر اصفهان را شاهد هستیم اظهار داشت: زمانی‌که از روزهای اوج مصرف آب صحبت می‌کنیم مردم به یاد تابستان می‌افتند در حالی که در چهار یا پنج روز آخر سال به دلیل نظافت منزل و خانه‌تکانی، ممکن است مصرف آب حتی از روزهای گرم تابستان نیز فراتر رود.

معاون بهره‌برداری آب آبفای استان اصفهان گفت: از مردم تقاضا داریم آب را مسئولانه مصرف کنند و هنگام سنت‌ دیرینه خانه تکانی و نظافت منزل، روی مصرف آب کنترل داشته باشند تا شرکت آب و فاضلاب استان نیز بتواند خدمات پایداری به شهروندان و روستاییان ارائه کند.

وی با بیان این‌که در 57 سال گذشته سابقه نداشته که در فصل زمستان میزان ذخیره آب در پشت سد زاینده‌رود تا این حد کاهش یابد افزود: بر اساس آمارهای اعلام شده، میزان بارندگی در منطقه کوهرنگ نسبت به میانگین بلندمدت ۴۲ درصد کاهش پیدا کرده است که تأثیر مستقیمی بر حجم مخزن سد زاینده‌رود گذاشته، به طوری که حجم مخزن این سد نسبت به سال گذشته ۴۴ و نسبت به میانگین بلندمدت ۷۵ درصد کاهش پیدا کرده است./انتهای پیام

نوشتن دیدگاه