جمعه 2 آذر 1403, Friday 22 November 2024, مصادف با 20 جمادی‌الاول 1446
از پنجره همراز به نصف جهان نگاه کنید...
کد خبر: 1853
منتشر شده در سه شنبه, 08 ارديبهشت 1394 09:54
تعداد دیدگاه: 0
مقتدایی به دولت هشدار داد:
آب‌های جاری درون اصفهان باید زاینده رود را سیراب کند

همراز: رییس مجمع نمایندگان اصفهان در آیین گشایش دومین جشنواره ملی فیلم و عکس جلوه‌های آب با بیان اینکه در این چند ساله شاهد تبدیل زاینده رود از رودخانه دائمی به فصلی و سپس رودخانه‌ای اتفاقی و بعد خشک شدنش بودیم، گفت: بعد از طومار شیخ بهایی و مصوبه توزیع عادلانه آب در سال 61 ، هیچ برنامه و مصوبه‌ای...

همراز: رییس مجمع نمایندگان اصفهان در آیین گشایش دومین جشنواره ملی فیلم و عکس جلوه‌های آب با بیان اینکه در این چند ساله شاهد تبدیل زاینده رود از رودخانه دائمی به فصلی و سپس رودخانه‌ای اتفاقی و بعد خشک شدنش بودیم، گفت: بعد از طومار شیخ بهایی و مصوبه توزیع عادلانه آب در سال 61 ، هیچ برنامه و مصوبه‌ای به نفع زاینده رود نداشتیم و همه از مردم گرفته تا مسئولین از مشکلات آب گله می‌کردند.

عباس مقتدایی اظهار داشت: اما از دو سه سال پیش کمیته پیگیری مسائل زاینده رود را در مجمع نمایندگان تشکیل دادیم و در این کمیته پیشنهادهایی ارائه شد که می‌توانست به جریان دائمی زاینده رود کمک کند.

وی با اشاره به اینکه با رییس جمهور سابق و فعلی و همچنین هیئت دولت درباره مشکلات زاینده رود مذاکراتی داشتیم، گفت: این مذاکرات ما را به نقطه‌ای رساند که در سال 92 موفق شدیم برای اولین بار مصوبه‌ای برای جریان زاینده رود از شورای عالی آب بگیریم.

مقتدایی ادامه داد: اکنون در کمیته‌ای که برای احیای دریاچه ارومیه شکل گرفته، با پیگیری‌هایی که کردیم در همان کمیته جلسه‌ای مستقل برای احیای زاینده رود تشکیل شد و در آن جسله هم مصوباتی برای احیای زاینده رود گرفتیم که از دولت اجرای آن را خواهانیم.

رییس مجمع نمایندگان اصفهان با بیان اینکه باید جلوی اضافه برداشت‌ها از زاینده رود هم در اصفهان و هم در چهارمحال بختیاری گرفته شود، تصریح کرد: زاینده رود یک جریان زنده بود و برخی سوء تدبیرها و ناکارآمدی‌های مدیریتی این موجود زنده را به نفس نفس زدن انداخته بود، اما امروز مدیریت صحیح برای احیای آن به میدان آمد. ولی هنوز راه دشواری برای رسیدن به زنده شدن صددرصدی آن داریم.

مقتدایی درهشدار به دولت مبنی بر این که "سر به سر اصفهان نگذارید" خاطر نشان کرد: آب‌های جاری درون اصفهان باید در گام زاینده رود را سیراب کنند. معنا ندارد کسانی به فکر آن باشند که آب از سولگان سمیرم به کرمان برود. تا وقتی که اصفهان به آب نیاز دارد انتقال آب به رفسنجان پذیرفتنی نیست.

نوشتن دیدگاه