رئیس بنیاد پیشرفت و مطالعات نصف جهان گفت:طی یک دهه اخیر پروژه بزرگ عمرانی در استان تعریف نشده اما اصفهان به دلیل قرار گرفتن در چهارراه اصلی کشور نیاز به تعریف پروژه های راه سازی و عمرانی دارد. حمید رضا فولادگر ظهر چهارشنبه در جمع اعضای بنیاد مطالعات و پیشرفت نصف جهان با جمعی از هیئت نمایندگان اتاق...
رئیس بنیاد پیشرفت و مطالعات نصف جهان گفت:طی یک دهه اخیر پروژه بزرگ عمرانی در استان تعریف نشده اما اصفهان به دلیل قرار گرفتن در چهارراه اصلی کشور نیاز به تعریف پروژه های راه سازی و عمرانی دارد.
حمید رضا فولادگر ظهر چهارشنبه در جمع اعضای بنیاد مطالعات و پیشرفت نصف جهان با جمعی از هیئت نمایندگان اتاق اصفهان اظهار داشت: پیگیری جریان یافتن آب در رودخانه زاینده رود، اتصال اتوبان رینگ سوم شهری، سرعت یافتن احداث قطار سریع السیر اصفهان – تهران از اهم فعالیتهای «بنیاد پیشرفت و مطالعات نصف جهان» در چند سال گذشته است.
وی از فعالیت کارگروههای اقتصادی، فرهنگی، آب و کشاورزی بنیاد خبر داد و گفت: طی یک دهه اخیر پروژه بزرگ عمرانی در استان تعریف نشده است.
رئیس بنیاد پیشرفت و مطالعات نصف جهان تصریح کرد: استان اصفهان به دلیل قرار گرفتن در چهارراه اصلی کشور نیاز به تعریف پروژههای راهسازی و عمرانی دارد.
وی هدف از ایجاد این بنیاد را قرار گرفتن استان اصفهان در جایگاه واقعی دانست و بیان کرد: در این راستا از تمام ظرفیت های بخش دولتی و خصوصی استفاده میشود.
فولادگر با اشاره به اظهارات مقام معظم رهبری که اصفهان را «مرکز نورافشانی علمی کشور» دانستند، گفت: در راستای فرمایش رهبری، این بنیاد به همت جمعی از مسئولان، نمایندگان مجلس و شورای شهر تشکیل شده است.
نباید به واحدهای تولیدی که در حالت «مراقبت های ویژه» هستند شوک وارد کرد
رئیس اتاق بازرگانی استان اصفهان نیز در این جلسه گفت: وقتی واحدهای تولیدی در شرایطی شبیه «مراقبت های ویژه» هستند، نباید به آنها شوک وارد کرد بلکه باید از آنها مراقبت ویژه انجام داد تا به شرایط طبیعی بازگردند.
سید عبدالوهاب سهل آبادی اظهار داشت: نحوه رفتار سازمان امور مالیاتی با واحدهای تولیدی شبیه سیلی زدن بیمار در وضعیت اورژانسی است.
وی بیان داشت: وضعیت کار و تولید در استان در وضعیت بحرانی قرار دارد و هر روز شاهد تعطیلی واحدهای تولیدی و بیکار شدن کارگران این واحدها هستیم.
رئیس اتاق بازرگانی استان اصفهان از دولت و نمایندگان مجلس خواست که در شرایط رکود اقتصادی از واردات کالاهایی که در کشور امکان تولید آنها وجود دارد، جلوگیری کنند تا تولید کنندگان بتوانند به فعالیت خود ادامه دهند.
وی اضافه کرد: از بین ۶۰۰ معدن فعال در استان اصفهان فقط ۳۰ معدن با شرایط سخت در حال فعالیت است و رکود اقتصادی در کنار مشکلات مالیاتی، بانکی و بیمهای سبب تعطیلی این معادن شده است.
منبع:مهر