شهید "حمزه نعمتی چرمهینی" از شهدای شهرستان لنجان که در سال ۱۳۶۱ به شهادت رسیده و مفقودالاثر شده بود پس از ۳۵ سال به آغوش میهن و خانوادهاش بازگشت.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج لنجان ظهر امروز در نشست با خانواده این شهید والا مقام و در جمع خبرنگاران اظهار داشت: شهدای ما تجلیات گوناگون در عرصههای مختلف از جمله جبهه و جنگ و همچنین حوزه فرهنگی داشتند چرا که این بزرگ مردان تاریخ به سخن ولی فقیه زمانشان، امام خمینی (ره) گوش فرا دادند و جلو رفتند و برای نخستین بار در طول تاریخ حتی یک وجب از خاک کشور به تاراج نرفت.
حجتالله صفرپور افزود: شهید والا مقام حمزه نعمتی چرمهینی همچمون دیگر شهدای 8 سال دفاع مقدس در عرصه دفاع از ارزشها و نظام مقدس اسلامی 2 بار نقشآفرینی کردند؛ نخست اینکه جان خود را تقدیم این انقلاب و اسلام کردند و امروز هم با پیکر تکه تکهشان بازگشتند تا دوباره ما را متوجه ارزشهای الهی و اسلامی کنند.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج لنجان خاطرنشان کرد: مردم ایران در طول دفاع مقدس با بصیرت عمل کرده و فرزندان خود را به جبهههای حق علیه باطل اعزام میکردند و همواره پشتیبان ولایت فقیه بودند. قطعأ برگزاری مراسم تشییع و تدفین این شهید والا مقام تاثیرات شگرفی را به همراه خواهد داشت.
وی افزود: جلسه هماهنگی تشییع و تدفین شهید با حضور مسئولان شهرستان در حال برگزاری است تا برنامهریزی لازم در مورد این مراسم برنامه ریزی شود. صبح روز شنبه پیکر این شهید والامقام را تحویل گرفته و برنامههای تشییع شهید حمزه نعمتی چرمهینی به اطلاع عموم خواهد رسید.
شهید مفقودالاثر حمزه نعمتی چرمهینی، فرودین 1339 چشم به دنیا گشود، با گذر از دوران کودکی مانند هم سن و سالان خود برای تحصیل علم و دانش به مدرسه رفت، در آن روزها بود که در پی تربیت اسلامی در محیط خانواده به سوی مسجد روی آورد و نجوای دلنشین قرآن و فریاد پر صلابت تکبیرش هنوز در یاد و خاطره نمازگزاران شهر چرمهین مانده است.
در آن روزگار حمزه اشتیاقی وصفناپذیری برای حفاظت از کیان میهن اسلامی داشت و بر همین اساس 23 اردیبهشت 1359 با احساس مسئولیتی که داشت به عضویت سپاه ناحیه مقاومت بسیج لنجان درآمد و بهعنوان مسئول عقیدتی ناحیه مقاومت بسیج شهرستان لنجان مشغول فعالیت شد.
با آغاز جنگ تحمیلی در جبهههای حق علیه باطل حضور یافت؛ حمزه نعمتی چرمهینی در سال 1360 به درجه رفیع جانبازی نائل آمد و جانباز 25 درصد شد، اما احساس تکلیف جلودار این شهید والا مقام نبود و دیگر تاب و تحمل دوری از جبهه و ماندن در شهر را نداشت. از این رو بار دیگر در جبهه حضور یافت و در 23 تیر 1361 در عملیات رمضان در شرق بصره مفقود شده و در نهایت 16 شهریورماه 1361 شهادت این شهید والامقام مسجل شد. پس از 35 سال با انجام آزمایش DNA این شهید والامقام شناسایی و این مسئله به اطلاع همسر و فرزند این شهید رسانده شد.
منبع: تسنیم