دوشنبه 5 آذر 1403, Monday 25 November 2024, مصادف با 23 جمادی‌الاول 1446
از پنجره همراز به نصف جهان نگاه کنید...
کد خبر: 1953
منتشر شده در سه شنبه, 26 خرداد 1394 23:45
تعداد دیدگاه: 0
فولادسازهای کشور خواستار شدند؛

مديرعامل گروه فولاد مبارکه اصفهان در تازه ترين اظهارنظر خود افزايش تعرفه واردات فولاد در ابتداي سال جاري را به منظور حمايت از صنعت فولاد کشور در مقابل واردات کافي ندانست و در عين حال خبر داد که درخواستي در خصوص افزايش تعرفه واردات فولاد به دولت ارائه شده است. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی همراز و به...


مديرعامل گروه فولاد مبارکه اصفهان در تازه ترين اظهارنظر خود افزايش تعرفه واردات فولاد در ابتداي سال جاري را به منظور حمايت از صنعت فولاد کشور در مقابل واردات کافي ندانست و در عين حال خبر داد که درخواستي در خصوص افزايش تعرفه واردات فولاد به دولت ارائه شده است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی همراز و به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد مبارکه اصفهان، با وجودي که بعد از تلاش هاي بسيار در سال گذشته، دولت تصميم گرفت از ابتداي سال جاري افزايش تعرفه واردات فولاد را عملياتي کند اما به نظر مي رسد اين افزايش نيز نتوانسته چتر حمايتي مناسبي را روي صنعت فولاد کشور ايجاد کند. به همين دليل است که بهرام سبحاني، مديرعامل گروه فولاد مبارکه اصفهان و رئيس انجمن توليدکنندگان فولاد ايران تاکيد دارد که افزايش دوباره تعرفه واردات فولاد ضروري است.
وی در این زمینه گفت: به رغم تعرفه هایي که از اول سال گذاشته تعیین شد اما افت قيمت در بازار جهاني بيش از تعرفه هاي مصوب بوده است. سبحانی اظهار کرد: قيمت محصولات تخت حدود 40 درصد کاهش در بازار جهاني داشته است در حالي که تعرفه تنها 15 درصد است. به صورت طبيعي با 15 درصد تعرفه نمي شود جلوي افت قيمت 40 درصدي را گرفت يا جبران کرد. به همين دليل است که درخواست توليدکنندگان افزايش تعرفه است.
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه اصفهان تصریح کرد: ما پيشنهاد 40 درصد تعرفه را براي محصولات فولادي داده ايم که به صورت پلکاني کاهش مي يابد. يعني 40 درصد براي محصول تمام شده است و به صورت طبيعي 30 درصد براي ميلگرد، 25 درصد براي شمش و ...
وی با اشاره به این که این موضوع هنوز به تایید دلت نرسیده و در حال رایزنی هستیم،خاطرنشان کرد: به صورت طبيعي اين يک راه است که وقتي عرضه و تقاضا در بازار به هم مي خورد و عرضه بيشتر از تقاضا مي شود يکي از راه هاي مديريت بازار اين است که مازاد عرضه را صادر کنيم. البته اين کار هم مشکلات خودش را دارد، چرا که قيمت جهاني پايين آمده و واحدها بايد با رقباي خارجي خودشان رقابت سختي داشته باشند. اين در حالي است که شرايطي بر رقباي ما حاکم است که در کشور ما وجود ندارد.
وی همچنین به نبود مشوق های تولیدی در این زمینه اشاره کرد و افزود: در حال حاضر هیچ جايزه صادراتي داده نمي شود ،اما بايد از اين مشوق ها وجود داشته باشد تا توليدکننده داخلي به صادرات متمايل شود و تشويق شود تا بتواند با خارجي ها رقابت کند.
وی برنامه صادرات فولاد شرکت فولاد مبارکه اصفهان را یک و نیم تن در سال بیان کرد و ادامه داد: براي گروه برنامه توليد 7.5 ميليون تن پيش بيني شده است که از اين مقدار 1.4 ميليون تن مربوط به فولاد هرمزگان و مابقي مربوط به فولاد مبارکه و سبا خواهد بود.
سبحانی در زمینه طرح های توسعه ای فولادی این مجموعه تولیدی و صنعتی نیز اضافه کرد:پروژه فولاد سپيددشت به عنوان یک طرح توسعه ای در دست اجرا می باشد که بخش احياي آن تا پايان نيمه اول سال تمام و آماده بهره برداري مي شود. در داخل کارخانه نيز دو پروژه زيرسقف داريم که تا پايان سال به اتمام می رسند.

نوشتن دیدگاه