معاون بهره برداری و توسعه آب شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان گفت: با وجودی که مخازن ذخیره آب در اصفهان آبگیری میشود، اما به دلیل افزایش مصرف، اکنون نسبت مصرف به تولید آب با یکدیگر برابر نیست که این موجب افت فشار و قطعی آب در برخی مناطق اصفهان شده است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی همراز، ناصر اکبری درباره افت فشار و قطعی آب در برخی مناطق اصفهان طی سه روز گذشته و گلایه شهروندان نسبت به این موضوع، اظهار کرد: دلیل قطعی و یا افت فشار آب در برخی مناطق اصفهان گرمای شدید هوا و افزایش مصرف است.
وی توضیح داد: در دمای بیش از ۳۵ درجه، هر یک درجه افزایش دمای هوا، سه درصد مصرف آب را بالا میبرد که طی چهار روز گذشته دمای هوای اصفهان بین ۴۰ تا ۴۲ درجه بود و با توجه به تداوم این شرایط در روز جاری، اصفهانیها با قطعی و یا افت فشار آب مواجه هستند.
معاون بهرهبرداری و توسعه آب شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان با پیش بینی اینکه با بارشهای پیشرو از فردا دمای هوا اندکی کاهش یابد، تاکید کرد: در شرایط فعلی سعی در تامین آب طبقات پایین را داریم، البته ممکن است در برخی ساعات گرم روز طبقات پایین نیز با قطعی آب مواجه شوند، اما با آبرسانی سیار مشکل شهروندان را حل می کنیم.
وی افزود: با وجودی که مخازن ذخیره آب در اصفهان آبگیری میشود، اما به دلیل افزایش مصرف، اکنون نسبت مصرف به تولید آب با یکدیگر برابر نیست که این موجب افت فشار و قطعی آب در برخی مناطق اصفهان شده است.
سرپرست روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان نیز در این باره به ایسنا، توضیح داد: دلیل قطعی و یا افت فشار آب در اصفهان گرمای شدید هوا و بالارفتن مصرف آب است.
مجید حبیبیان گفت: با توجه به کمبود اصفهان در منابع تامین آب، مخازن خالی میشود و فشار شبکه افت میکند و این موجب قطعی آب در برخی مناطق اصفهان شده است.
وی با بیان اینکه در صورت درخواست مناطق آبرسانی سیار خواهیم داشت، افزود: مناطق ۴ اصفهان، ملک شهر و ... با افت فشار آب مواجه هستند.
سرپرست روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان تاکید کرد: با کاهش دمای هوا، میزان مصرف و تولید آب اصفهان متعادل خواهد شد.
وی گفت: برای تامین آب شهروندان اصفهانی، چاههای اضطراری با تاییدیه بهداشت در مدار قرار دارند، همچنین تصفیهخانه باباشیخعلی با حداکثر ظرفیت خود در مدار است.
حبیبیان توضیح داد: با افزایش دمای هوا حدود ۱۶ مترمکعب بر ثانیه نیاز سامانه آبرسانی اصفهان بزرگ است، اما این سامانه تنها توان تولید ۱۱ مترمکعب بر ثانیه را دارد./ایسنا
انتهای پیام