برنامه جامع افزایش مصرف لبنیات آحاد جامعه در نشست هم اندیشی کمیته فنی «ارتقا فرهنگ و سواد غذا و تغذیه» تصویب شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی همراز، نشست هم اندیشی کمیته فنی «ارتقا فرهنگ و سواد غذا و تغذیه» با حضور محمد اسماعیل مطلق رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، اعضای کمیته فنی، نمایندگان دستگاههای مختلف اجرایی و نظارتی، اساتید و کارشناسان گروه هماهنگی سیاست های امنیت غذا و تغذیه برگزار شد.
مطلق در این جلسه بر لزوم همکاری، همسویی و تشریک مساعی در مباحث مختلف مربوط به سلامت و امنیت غذایی و موضوع ارتقا فرهنگ سلامت به ویژه ارتقا فرهنگ و سواد غذا و تغذیه و نقش آن در سلامت آحاد جامعه تاکید کرد.
در این نشست عبداللهی، رئیس گروه امنیت غذایی دبیرخانه نیز ضمن تشریح اهداف کمیته فنی ارتقا فرهنگ و سواد غذا و تغذیه در دبیرخانه و رویکرد آن در مباحث مربوط به سلامت و امنیت غذایی، بر لزوم عملیاتی شدن برنامه شیر مدارس با توجه به نزدیک شدن به زمان بازگشایی مدارس تاکید کرد.
وی گفت که در برنامه شیر مدارس دو موضوع مهم شامل دسترسی اقتصادی مردم به شیر و لبنیات و فرهنگسازی مصرف شیر در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی بطور جدی پیگیری میشود.
در این نشست برنامه جامع افزایش مصرف لبنیات تصویب شد و کلیه دستگا ه های اجرایی موظف شدند برنامه عملیاتی خود را برای فرهنگسازی و آموزش همگانی به دبیرخانه ارسال کنند./انتهای پیام