نایب رئيس دانشگاه ملبورن استراليا گفت: امروزه تنها مكان تاثيرگذار در حل چالشهاي جدي شهرها، دانشگاهها هستند و شهري مانند اصفهان كه در ابتداي راه تبديل شدن به دانش محوري است بايد به اين امر توجه داشته باشد. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی همراز به نقل از اداره ارتباطات رسانهاي شهرداري اصفهان،...
نایب رئيس دانشگاه ملبورن استراليا گفت: امروزه تنها مكان تاثيرگذار در حل چالشهاي جدي شهرها، دانشگاهها هستند و شهري مانند اصفهان كه در ابتداي راه تبديل شدن به دانش محوري است بايد به اين امر توجه داشته باشد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی همراز به نقل از اداره ارتباطات رسانهاي شهرداري اصفهان، پروفسور «كيون» در ديدار با شهردار اصفهان ضمن تشكر از مهماننوازي شهردار این شهر تاریخی - فرهنگی و اينكه اجازه دادهاند اين هيات به اصفهان سفر كند، با اشاره به اينكه معماري اصفهان همواره مورد توجه دانشجويان معماري دانشگاه ملبورن قرار ميگيرد، اظهار كرد: بايد توجه داشته باشيم كه كشور استراليا نيز تاريخي بوده اما به دليل تغيير برخي از بافتهاي شهري بافت جديد به بافت تاريخي غلبه كرده است.
وي قدمت 163 ساله دانشگاه ملبورن را دليل بر تاريخي بودن شهر ملبورن دانست و افزود: همه ميدانيم كه دليل ايجاد شهر ملبورن پيدايش طلا در اين منطقه بوده كه متاسفانه برخي از ساكنان اين شهر پس از اتمام منابع طلايي موجود اين شهر را ترك كرده و برخي ديگر به سختي اين شهر را تا شكلگيري كامل مديريت كردهاند.
نایب رئيس دانشگاه ملبورن استراليا با اشاره به اينكه همه شهرهاي جهان در برخي از مقاطع زماني با چالشهايي روبرو ميشوند، گفت: از اين رو بايد توجه داشت كه شهر ملبورن از 30 سال گذشته و به دليل مشكلاتي كه صنعت براي اين شهر ايجاد كرده بود رويكرد دانشمحوري به خود گرفته و دانشگاه به عنوان يكي از المانهاي حساس اين شهر تبديل شده است.
وي با تاكيد بر اينكه در شهر ملبورن بر اين اعتقاديم كه در شهركهاي جديدي كه براي شهروندان ايجاد ميشود بايد امكاناتي فراهم شود كه براي شهروندان كيفيت زندگي خوبي را به همراه بياورد، اضافه كرد: همچنين سعي شده معماريهايي كه در اين شهر انجام ميشود با فرهنگ مردم همخواني داشته باشد تا مردم به مناطق جديد نيز حس تعلق پيدا كنند.
كيون ارتقاي كيفيت زندگي شهروندان را از نخستین اولويتهای برنامه شهرهاي كشور استراليا عنوان كرد و ادامه داد: بر اين اساس در اين شهرها دانشگاهها نقش بسيار تاثيرگذاري دارند و از شهر به عنوان بستري براي پيادهسازي ايدههايشان استفاده ميكنند.
وي كه معتقد است شهرها بهترين آزمايشگاه براي اجراي آخرين پژوهشهاي دانشگاهي هستند، افزود: بايد توجه داشت كه امروزه تنها مكان تاثيرگذار در حل چالشهاي جدي شهرها، دانشگاهها هستند و شهري مانند اصفهان كه در ابتداي راه تبديل شدن به دانشمحوري است بايد به اين امر توجه داشته باشد.
نایب رئيس دانشگاه ملبورن استراليا در ادامه نزديك بودن محل اشتغال و محل زندگي را يكي از مولفههاي بالا بردن كيفيت زندگي براي شهروندان دانست و ابراز كرد: از اين رو برنامهريزي در اين باره در شهرهاي دانشمحور بايد در راستاي راهاندازي مشاغلي باشد كه سازگاري با محيط زندگي شهروندان نيز داشته باشد.
وي با اشاره به اينكه شهر ملبورن به مدت 14 سال در خشكسالي به سر برده و امسال سومين سال آبي اين شهر است، افزود: ما در دوران خشكسالي سختيهاي زيادي را متحمل شديم اما با استفاده از ظرفيتهاي علمي به گونهاي فضاي سبز را افزايش داديم كه شهر را با استفاده از اين فضا خنك كرده و كمترين مصرف آب را نيز داشتيم.
كيون اضافه كرد: در حال حاضر ملبورن سرسبزترين شهر و نگين سبز استراليا است و از اين رو از جايگاه ويژهاي در اين كشور برخوردار است.
گفتني است در اين ديدار پروفسور رجبيفرد (رئيس دانشكده فني دانشگاه ملبورن)، پروفسور اشوك (رئيس دانشكده شيمي دانشگاه ملبورن) و پروفسور اوين (رئيس ارتباطات بينالملل دانشگاه ملبورن) كيون را همراهي ميكردند.