عضو دور اول شورای هماهنگی سمن های جوانان استان اصفهان گفت: مهمترین مساله جوانان موضوع سلامت، آموزش، اشتغال، مسکن، ازدواج، تحکیم خانواده، افزایش سبک زندگی ایرانی - اسلامی، بهینهسازی اوقات فراغت، مشارکت جوانان در فعالیت های اجتماعی و... است و این مهم با احیاء سازمان ملی جوانان رخ نخواهد افتاد.
نوید مسائلی معتقد است: سازمان ملی جوانان از جمله سازمان های دولتی ایران است که بنابر قانون برنامه سوم توسعه، در حد فاصل مهر ۱۳۷۹ تا خرداد۱۳۹۰، جایگزین شورای عالی جوانان شد و در نهایت منحل گردید.
به بیان وی، اهداف سازمان ملی جوانان، حل مسایل جوانان، اعتلا و رشد نسل جوان کشور و استفاده بهینه از استعدادها و تواناییهای نسل جوان است که متاسفانه این موضوعات به معنای واقعی کلمه تحقق پیدا نکرد.
مسائلی با تاکید بر اینکه تفکیک جوانان از ورزش هرچه سریعتر باید انجام شود، اظهار کرد: احیاء سازمان ملی جوانان اقدامی عقب¬گرد محسوب می¬شود چراکه سیاست گذاری در حوزه جوانان باید به صورت یکپارچه و با ضمانت اجرایی کلان صورت گیرد تا در موضوع های مختلف مرتبط با جوانان از جمله مسکن، اشتغال، حمایتهای مالی، آموزش، آسیب های اجتماعی و ... سازمان ها، وزارتخانه ها و دستگاه های ذیربط چارچوب ها را رعایت کنند که در حال حاضر با ادغام معاونت جوانان در مجموعه وزارت ورزش و یا احیاءسازمان ملی جوانان این موضوع امکان پذیر نیست و مشاهده خواهد شد که در حوزه جوانان هر دستگاهی به روش خاصی عمل می کند و سیاست یکپارچه، واحد و هماهنگی در این حوزه وجود ندارد.
مدیرعامل سازمان مردم نهاد جوانان طلوع مهر و دوستی، استانداری ها را بهترین گزینه برای بهبود وضعیت جوانان و ایجاد دفتر امور جوانان در وزارت کشور دانست و تصریح کرد: این نهاد فرادستی می تواند با قدرت نظارتی در خصوص تغییرها و تحول های حوزه جوانان را رصد و تصمیم های جدیدی را اتخاذ و سپس به نظام اجرایی مدیریتی کشور اعلام کند.
به اعتقاد او، دفتر امور جوانان باید پیگیری مطالبات مسکن جوانان در وزارت مسکن، مسایل فرهنگی جوانان در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و ... باشد. به همین دلیل وجود یک نهاد فرادستی ضروری است تا بتواند سیاستها و راهبردهای حوزه جوانان را هماهنگ بر وضعیت موجود کند و این موضوع با احیاء سازمان ملی جوانان بدون قدرت کافی برای نظارت و اجرا دست پیدا نخواهد شد.
مسائلی با بیان اینکه امروزه جوانان نقش چندانی در جامعه ندارند، گفت: شواهد نشان می دهد که جوانان به حاشیه رفته اند و همانند گذشته سازمان ملی جوانان، اقتدار خاصی در حوزه جوانان ندارد و ناگفته پیداست که این سازمان، نهادی خواهد شد برای استخدامی¬های اتوبوسی که به هنگام انتخابات و مسائل سیاسی به صف می شوند.
عضو شورای هماهنگی سازمان های مردم نهاد جوانان استان اصفهان با اشاره به اینکه جوان، بازتاب دهنده تمام و کمال جامعه است، بیان کرد: احیای سازمان ملی جوانان راه¬حلی کارشناسی برای پاسخگویی به دغدغه¬ها و مشکلات جوانان نخواهد بود و موجب موازیکاری ها و چند دسته شدن در حوزه جوانان خواهد شد.