معاون آموزش متوسطه اداره آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: تمامی امتحانات به جز گروههای خاص که تعداد محدودی هستند به صورت مجازی برگزار میشود.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی همراز، با شیوع ویروس کرونا و همهگیری آن در کشورمان علاوه بر تعطیلی بسیاری از مشاغل، مدارس نیز به سمت و سوی تعطیلی و آموزشها نیز به سمت مجازی و آنلاین کشانده شد.
در این راستا و با وجود ایجاد برنامه شاد در جهت آموزش آنلاین دانشآموزان، همچنان عده زیادی از دانشآموزان در مناطق مختلف در جهت دسترسی به این برنامه با اختلال روبهرو بودند، این در حالی است که اکنون بالای 90درصد از دانشآموزان متوسطه به آموزش مجازی دسترسی دارند.
محمدرضا ناظمزاده با اشاره به دسترسی تعداد زیادی از دانشآموزان متوسطه استان اصفهان اظهار داشت: بالای 90 درصد از دانشآموزان متوسطه به آموزش مجازی دسترسی دارند و مدرسان مدارس موظف هستند که با تهیه اطلس آموزش از شیوه آموزش دانشآموزان مطلع باشند، حدود 8 درصد از دانشآموزان به آموزش مجازی دسترسی ندارند که از روشهای دیگر بهدست آنان میرسد.
وی ادامه داد: دغدغه اصلی ما ترک تحصیل دانشآموزان است چرا که درسالهای گذشته با عدم حضور چند روزه دانشآموز در مدرسه متوجه این موضوع شده و پیگیری میکردیم اما در آموزش مجازی ممکن است ترک تحصیل پنهانی رخ دهد از این رو درصدد کاهش این اتفاق هستیم و به عنوان یک وظیفه برای متولیان آموزش به آن نگاه میکنیم.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان اصفهان در رابطه با برنامه شاد و ایجاد فضای رایگان و امن برای معلمان و دانشآموزان عنوان کرد: به شبکه شاد به عنوان یک تولید ملی نگاه کرده و موظفیم از این تولید ملی حمایت کنیم، بسیاری از مشکلات این شبکه رفع شده و روزبهروز ارتقا پیدا کرده است، باید تبلیغ و فرهنگسازی کنیم تا دانشآموزان و معلمان بیشتر از این فضا استفاده کنند.
وی افزود: هماکنون از بین 868 هزار و 372 نفر دانشآموز متوسطه، 760 هزار و 312 نفر در این سامانه اهراز هویت شدهاند، بااین شرایط آموزش مجازی جای خودرا باز کرده و قطعا ادامه روند آموزش مجازی درکنار آموزش حضوری یکی از برنامههای دوران پساکرونا خواهد بود چراکه در استفاده از منابع و نیروی انسانی صرفهجویی میشود.
ناظمزاده درارتباط با برگزاری امتحانات متوسطه تصریح کرد: تمامی امتحانات بجز گروههای خاص که تعداد محدودی هستند، بصورت مجازی برگزار میشود اما امتحانات خردادماه پایههای نهم و دوازدهم به صورت حضوری خواهد بود، شیوه تدریس و امتحان در هنرستان به گونهای است که دروس عمومی و تخصصی تئوری مثل سایر مدارس به صورت مجازی برگزار میشود اما دروس عملی و کارگاهی به علت لزوم حضور فیزیکی در کارگاه هنوز برگزار نشده و منتظر تایید ستاد کرونا برای حضور حداقلی دانشآموزان در کارگاهها با رعایت پروتکلها هستیم.
وی ادامه داد: امتحانات مجازی باید برمبنای اعتماد برگزار شود و در این راستا از اولیا کمک میخواهیم.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان در رابطه یا حضور اتباع در اصفهان و ارائه آموزش به آنان خاطرنشان کرد: 56 هزار و 950 نفر از دانشآموزان متوسطه از اتباع هستند و این باعث افتخار آموزش متوسطه استان است چرا که در صورت عدم ارائه آموزش به نوجوانان، آنان به بزهکاری کشیده میشوند و شاهد عدم سلامت جامعه هستیم.
تسنیم