مدیرعامل فولادمبارکه گفت: اگرچه ممکن است برخی اقلام بومیسازی شده در مراحل اولیه از کیفیت لازم برخوردار نباشند، اما باید به سازندگان راهکار و امید داد تا در ادامه از وارد شدن هرگونه خسارت احتمالی به صنعت فولاد کشور پیشگیری کنیم.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی همراز، به نقل از روابط عمومی فولاد مبارکه، بهرام سبحانی در جلسه کمیته مدیریت شرکت، پس از استماع گزارشهای معاونان و مدیران بخشها و نواحی فولاد مبارکه گفت: اکنون بیش ازهر زمان دیگر مسؤولان محترم کشور بر حمایت از صنعت و تولید صادرات محور تأکید میکنند؛ از این رو با توجه به فشار تحریمها و برنامههایی که دشمنان برای ضربه وارد کردن به اقتصاد کشور دارند، ضروری است تا برای پیشگیری از توقف خطوط تولید اقدامات و تدابیر لازم در نظر گرفته شود.
وی اولویتبندی تأمین نیازهای شرکت و حمایت بیشتر از شرکتهای سازنده داخلی برای بومیسازی بخش بیشتری از اقلام مورد نیاز شرکت را از بهترین راه کارهای مقابله با تحریمها دانست و گفت: بازنگری درخواستها یکی از این اقدامات است؛ چراکه ممکن است تأمین برخی درخواستهای خرید در حال حاضر ضرورت چندانی نداشته باشد. به همین منظور کمیتههای ارزیابی باید بهترین تصمیمات را بگیرند تا خرید بهینه صورت گیرد.
مدیرعامل فولاد مبارکه در همین خصوص افزود: واحدهای مهندسی معکوس و بومیسازی باید فعالیتهای خود را دو چندان کنند و با همکاری شرکتهای سازنده داخلی در زمینه بومیسازی و در کوتاهترین زمان ممکن اقدامات سازندهتری انجام دهند.
وی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب مبنی بر حمایت از کالای ایرانی خاطرنشان کرد: باید تلاش کنیم تا حد ممکن تجهیزات مورد نیاز صنعت فولاد کشور را بومیسازی کنیم.
مدیرعامل فولادمبارکه اذعان کرد: باید به خاطر داشته باشیم اگرچه ممکن است برخی اقلام بومیسازی شده در مراحل اولیه از کیفیت لازم برخوردار نباشند، اما باید به سازندگان راهکار و امید داد تا در ادامه با توانمند شدن آنها از وارد شدن هرگونه خسارت احتمالی به صنعت فولاد کشور پیشگیری کنیم.
وی افزود: به هراندازه که در بومیسازی به توفیقات بیشتری دست یابیم، نه تنها اعتماد و خودباوری را نزد شرکتهای سازنده افزایش دادهایم، بلکه در کاهش هزینهها و ایجاد شغل برای جوانان کشور و در نتیجه برای تحکیم خانوادهها گامهای مؤثری برداشتهایم.
سبحانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت گردش شغلی نیروی انسانی در شرکت تصریح کرد: وقتی کارکنان در پستهای مختلف صاحب تجربه شوند، به مرور نیروی انسانی زبده و مسلط به همه امور مرتبط در شرکت تربیت میشود و نتیجهٔ کار درنهایت این میشود که بعد از مدتی افرادی باتجربه در بیشتر زمینهها، نه تنها برای شرکت، بلکه برای کشور آماده شدهاند.
بخش پایانی سخنان مدیرعامل فولاد مبارکه به بهینه سازی روند تولید انواع محصولات اختصاص یافت. وی با تأکید بر اینکه فولاد مبارکه همواره در برابر مشتریان خود متعهد و پاسخگو بوده و هست، گفت: اکنون در زنجیرهٔ تولید فولاد مبارکه از معدن تا انواع ورقهای فولادی وجود دارد؛ بنابراین باید همواره در تمامی حلقههای این زنجیره بهینه سازی داشته باشیم و بهتر از گذشته پاسخگوی بازار باشیم.