به جز پایان شهریور، مردم اصفهان شاهد پایان زندگی زاینده رود هم بودند و دوباره مرگ زاینده رود را نظاره کردند.
حسن ساسانی، معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقهای اصفهان گفت: باتوجه به رسیدن ذخیره سد زاینده رود به خط قرمز شرب، خروجی سد زاینده رود از بامداد جمعه ۲۸ شهریورماه کاهش یافت.
قبل از آغاز سال جدید، در آخرین روزهای سال 98 دریچههای سد زاینده رود بسته و در کمتر از چهار روز دوباره باز شد. دلیل این اتفاق درخواست آب برای کشت بهاره عنوان شد.
ساسانی در این باره اظهار کرد: در آن زمان پیرو درخواست سازمان جهاد کشاورزی و صنف کشاورزان استان اصفهان مبنی بر تأمین آب برای کشت بهاره، جلسهای در وزارت نیرو تشکیل و مقرر شد با رعایت خط قرمز آب شرب که ۲۰۰ میلیون مترمکعب است، این موضوع در کارگروه سازگاری با کمآبی استان مطرح شود.
وی افزود: از این رو پس از برگزاری جلسات، رهاسازی آب برای کشت بهاره مصوب و توزیع آب برای کشاورزان شرق و غرب استان آغاز شد.
معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقهای اصفهان خاطرنشان کرد: در حال حاضر با توجه به رسیدن ذخیره سد زاینده رود به حدود ۲۰۰ میلیون مترمکعب با هماهنگیهای انجام شده، خروجی سد زاینده رود از بامداد روز جمعه ۲۸ شهریور کاهش یافت.
بعد از پنج روز حالا دوباره بستر خشک زاینده رود قاب درشت وسط شهر شده و مهر تاییدی بر بیمهری مسئولان بر زاینده رود زده است. شعارهای تبلیغاتی دولت تدبیر و امید هم برای زنده ماندن زاینده رود بر خلاف دریاچه ارومیه، به بار ننشست و شهروندان اصفهانی هر ساله، چندبار شاهد مرگ زاینده رود هستند.