عضو هیئت مدیره شرکت مادرتخصصی صندوق حمایت از صنایع پیشرفته (صحا) از امضای تفاهمنامه همکاری میان...
عضو هیئت مدیره شرکت مادرتخصصی صندوق حمایت از صنایع پیشرفته (صحا) از امضای تفاهمنامه همکاری میان این صندوق و معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و گفت: در قالب این تفاهم نامه خدمات میان صندوق و دانشگاه آزاد در بخشهای مختلف تسهیل خواهد شد و با توجه به این که برخی از شرکتهای دانش بنیان و فناور پس از تشکیل و بلوغ نیاز به خروج از دانشگاه و پیوستن به صنعت داشته باشند، می توانیم این فضا را برای آنها فراهم کنیم.
به گزارش ایسنا، تفاهم نامه همکاری میان شرکت مادرتخصصی صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته و معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی ظهر امروز به امضای دهقانی فیروزآبادی معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی و اعضای هیات مدیره شرکت مادرتحصصی صندوق حمایت صنایع پیشرفته رسید.
شهیاد آبنار، عضو هیات مدیره صحا درخصوص این تفاهمنامه گفت: در قالب این تفاهم نامه خدماتی میان صندوق و دانشگاه آزاد در بخشهای مختلف تسهیل خواهد شد وبا توجه به اینکه صندوق پژوهش و نوآوری مجموعه ای نوپاست، شرایط برای تعامل و هم افزایی با صندوق حمایت ازصنایع پیشرفته مهیاست و با توجه به این که برخی از شرکت های دانش بنیان و فناور پس از تشکیل و بلوغ نیاز به خروج از دانشگاه و پیوستن به صنعت داشته باشند ما می توانیم این فضا را برای آن ها فراهم کنیم.
وی افزود: علاوه بر تسهیلات و ضمانت نامه صندوق حمایت از صنایع پیشرفته، ارزیابی طرح ها و خدمات کارشناسی را نیز در دستور کار دارد که این مهم از طریق بدنه توانمند در حوزه کارشناسی با سوابق درخشان صورت میگیرد با این وجود هنوز بدنه کارشناسی ما نیازمند برخی افراد و شرکت های توانمند است که در این حوزه ما می توانیم از ظرفیت های دانشگاه آزاد بهره بگیریم و در قالب این تفاهمنامه ما نیز می توانیم خدماتی به دانشگاه در حوزه ارزیابی و برنامه کارشناسی ارائه دهیم.
به گفته عضو هیئت مدیره صحا می توان با تعریف و ایجاد خط کارگزاری برای صندوق در قالب قرارداد، شرکت های دانش بنیان را که عمده مشکل آن ها بحث نقدینگی است،تحت پوشش قرار دهیم.
مهدی فرنیان، عضو هیات مدیره و مدیر اداری و مالی صحا نیز در این جلسه اظهار کرد: در حوزه ارزیابی طرحها می توان از ظرفیت نیروهای توانمند دانشگاه آزاد در بدنه کارشناسی طرح ها استفاده کرد و این آمادگی وجود دارد تا اساتید و نیروهای دانشگاه با صندوق وارد تعامل شوند.
دهقانی فیروزآبادی معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی نیز گفت: طی یک سال و نیم گذشته که از راه اندازی معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری می گذرد بر این اعتقاد بوده و هستیم که دانشگاه ها باید وارد نسل سوم کارآفرینی شوند و با تعامل سازنده با مجموعه های مثل شرکت مادرتخصصی صندوق حمایت از صنایع پیشرفته امیدواریم این مسئله سرعت بیشتری به خود بگیرد.
همچنین بهزادی پور، مدیرکل اداره کارآفرینی و مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی ابراز امیدواری کرد: با امضا تفاهم نامه میان دانشگاه و صندوق حمایت از صنایع پیشرفته کشور، بتوان به شرکت های درحال توسعه دانشگاه تسهیلات ارائه و این صندوق حمایت از صنایع پیشرفته نیز در راستای حمایت از شرکتهای دانشگاه بتواند ضمانت نامه های معتبر لازم را تامین کند.
انتهای پیام