مدیر مرکز مدیریت بحران، پدافند و HSE آبفای استان اصفهان لزوم اجرای طرح های پدافند غیرعامل در جهت سلامت و پايداري سامانه آبرسانی را در استان اصفهان بيش از پيش ضروری دانست.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی همراز، مدیرمرکز مدیریت بحران، پدافند و HSE آبفای استان اصفهان گفت: باتوجه به شرايط حساس کنونی در خصوص تأمين آب شرب و بهداشت بيش از 5 ميليون نفر در 2 استان اصفهان و يزد، باید طرح های پدافند غیرعامل در تاسیسات آبرسانی باهدف پايداري سامانه آبرسانی سالم در استان اصفهان بیش از پیش اجرایی شود.
وی با بیان اینکه در یک دهه گذشته مطالعات فراوانی در حوزه پدافند غیرعامل و مدیریت بحران به منظور شناسایی تهدیدات، آماده سازی و ارتقای وضعیت حفاظتی سامانه آبرسانی اصفهان بزرگ عملیاتی شد اظهار داشت: در سال های اخیر بیش از 700 نقطه شامل تأسیسات و اماکن در آبفای استان اصفهان از لحاظ پدافند غیر عامل و مدیریت بحران بررسی شد که نتایج حاصله از این امر ارائه راهکارهایی در جهت ارتقا و بهبود وضعیت مراکز حساس در این صنعت بوده است.
ابراهیم محمدی تصریح کرد: مرکز پدافند غیرعامل و مدیریت بحران و HSE آبفای استان اصفهان طرح جامع حفاظتی از محل تصفیه خانه آب باباشیخعلی تا چاه های فلمن را در راستای حفظ امنیت سامانه آبرسانی اصفهان بزرگ تهیه و به صورت فازبندی عملیاتی نموده است.
مدیر مرکز پدافند غیرعامل، مدیریت بحران و HSE آبفای استان اصفهان به اهميت و تاثير اجرای طرح های پدافندی در تاسيسات آبرسانی اصفهان بزرگ اشاره کرد و اظهار داشت: با توجه به این که آب شرب بیش از 59 شهر و 380 روستا ازطریق سامانه آبرسانی اصفهان بزرگ تامین می شود، این سامانه يكی از تاسيسات اصلی و مهم آبرسانی در کشور به شمار می آید و شرکت مهندسی آبفای کشور هم آن را از نظر پدافند غيرعامل داراي رده حفاظتی حساس اعلام نموده است.
وی با اشاره به اینکه تصفیه خانه باباشیخعلی سامانه اصلی تامین آب شرب استان است خاطر نشان ساخت: چنانچه به هر دليل این سامانه از مدار بهره برداري خارج شود به هيچ وجه در کوتاه مدت امكانی براي بازیابی آن وجود ندارد این درحالی است که ظرفیت این سامانه دیگر پاسخگوی نیاز آب شرب استان نمی باشد، لذا در سال های اخیر تلاشهای فراوانی به منظور پیگیری اجرایی شدن سامانه دوم انجام گرفت که این اقدام یک گام اساسی در حوزه پدافند غیرعامل در بخش تأمین آب مطمئن و پایدار تلقی می شود.
محمدی افزود: در تیرماه 1401 بخشی از فاز اول سامانه دوم آبرسانی اصفهان در مدار بهره برداری قرار گرفت و حدود 1 مترمکعب به ظرفیت تولید آب شرب استان اضافه شد و ضروری است توسعه آن با سرعت انجام گردد./انتهای پیام