شنبه 8 دي 1403, Saturday 28 December 2024, مصادف با 26 جمادی‌الثانی 1446
از پنجره همراز به نصف جهان نگاه کنید...
کد خبر: 2660
منتشر شده در پنج شنبه, 19 فروردين 1395 11:22
تعداد دیدگاه: 0

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی و رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی 31 ماده از لایحه احکام برنامه ششم توسعه با سیاست های کلان این برنامه و دو سوم آن با سیاست های اقتصاد مقاومتی را مغایر دانست. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی همراز و به نقل از ایمنا، حمیدرضا فولاد گر در این زمینه گفت: آنچه...

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی و رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی 31 ماده از لایحه احکام برنامه ششم توسعه با سیاست های کلان این برنامه و دو سوم آن با سیاست های اقتصاد مقاومتی را مغایر دانست.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی همراز و به نقل از ایمنا، حمیدرضا فولاد گر در این زمینه گفت: آنچه که دولت به عنوان برنامه پنج ساله ششم توسعه به مجلس ارائه کرده است، برنامه نیست و بر اساس قانون، رئیس جمهور بر ای ارائه برنامه الزام ندارد، اما روال 5 برنامه گذشته این بوده که دولت لایحه برنامه را ارائه می کرد.
وی گفت: رئیس جمهور اعتقاد دارد کشور اکنون به ارایه برنامه بیشتر نیاز ندارد بلکه لایحه احکام برنامه ششم موادی است که مورد نیاز کشور است.
وی افزود: دولت برنامه پشتیبانی را نیز برای اجرای 31 ماده لایحه احکام این برنامه با تاخیر به مجلس ارائه کرده است.
فولاد گر گفت:اگر برنامه پشتیبان و جداول برنامه ششم نیز در مجلس شورای اسلامی تصویب شود، این برنامه قانون می شود اما مجلس مجبور است لایحه احکام را مطابق سیاست های کلان برنامه ششم و اقتصاد مقاومتی تصویب کند.
وی افزود: تصویب برنامه ششم توسعه در مجلس نهم خوشبینانه است، اما در تصویب این برنامه باید به بخش های پیشران اجتماعی،‌امنیتی، ‌سلامت، رفع موانع تولید و بهبود فضای کسب و کار توجه بیشتری شود.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی گفت: برنامه پنجم توسعه در مقایسه با برنامه های پیش از آن کمترین درصد تحقق را به دلیل نوسان های بسیار در عرصه اقتصادی کشور و مسائل بین المللی داشت.
وی گفت:‌باید برنامه های توسعه پس ازپایان زمان اجرا آسیب شناسی و نتایج آن بررسی شود.
بنا بر این گزارش، با توجه به نامگذاری سال جدید به عنوان سال "اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل" از سوی مقام معظم رهبری، دولت و دیگر نهاد های مدیریتی کشور باید موانع رسیدن به این نوع از اقتصاد را رفع و آن را موتور محرکه و توسعه کشور قرار دهند تا با عبور واقعی و عملیاتی از رکود بسیاری از معضلات بیکاری، معیشتی و ... مردم در کشور رفع گردد./

نوشتن دیدگاه