دوشنبه 20 اسفند 1403, Monday 10 March 2025, مصادف با 10 رمضان 1446
از پنجره همراز به نصف جهان نگاه کنید...
کد خبر: 26814
منتشر شده در دوشنبه, 20 اسفند 1403 15:28
تعداد دیدگاه: 0
استاندار اصفهان:

استاندار اصفهان گفت: به منظور تسهیل فرایند تأمین مسکن ملی و تحقق هدفگذاری مسکن ملی در کشور، «قرارگاه مسکن» در استان اصفهان راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی همراز، مهدی جمالی‌نژاد در میز مسکن استان اظهار کرد: با توجه به اهمیت موضوع مسکن و چالش‌های پیش‌رو در اجرای طرح چهار میلیون مسکن کشور، ضرورت راه‌اندازی قرارگاه مسکن و پیگیری مستمر این موضوع در دستور کار قرار گرفت.

وی بااشاره به اینکه پیگیری مسکن نیاز به پیگیری روزانه دارد، افزود: این قرارگاه با هدف رصد دقیق و حل مشکلات مرتبط با مسکن در سطح استان، به‌ویژه در شهرستان‌هایی مانند کاشان، شهرضا و اصفهان که شرایط نامناسبت تری نسبت به بقیه داشتند، فعالیت خود را آغاز کرده است.

استاندار اصفهان تصریح کرد: قرار است بر اساس این قرارگاه، شورای مسکن ماهیانه تشکیل جلسه ‌دهد و مسائل مربوط به مسکن به‌صورت روزانه پیگیری می‌شود، همچنین موضوع جوانی جمعیت به‌عنوان یکی از اولویت‌های اصلی در این طرح مطرح شده و شهرستان‌هایی مانند بهارستان و فولادشهر به‌عنوان پیشران‌های این طرح در نظر گرفته شده‌اند.

وی ادامه داد:در کنار مسائل مسکن، انرژی خورشیدی نیز به‌صورت ویژه در دستور کار قرار گرفته و جلسات متعددی برای پیشبرد این موضوع برگزار می‌شود و قرارگاه مسکن نیز قرار است به ‌صورت مستمر و با انرژی شبانه‌روزی در حال پیگیری و رفع چالش‌های مرتبط با مسکن باشد.

جمالی‌نژاد گفت: این اقدامات نشان‌دهنده عزم جدی دولت برای حل معضل مسکن و بهبود شرایط زندگی در شهرستان‌های مختلف کشور است و ما در استان نیز به دنبال رفع این معضل هستیم./انتهای پیام

نوشتن دیدگاه