يكشنبه 4 آذر 1403, Sunday 24 November 2024, مصادف با 22 جمادی‌الاول 1446
از پنجره همراز به نصف جهان نگاه کنید...
کد خبر: 3964
منتشر شده در یکشنبه, 01 مرداد 1396 08:52
تعداد دیدگاه: 0
در مجمع عمومی سالیانه مطرح شد؛

مدیرعامل پالایشگاه اصفهان گفت: در حال حاضر ۲۶ پروژه در پالایشگاه اصفهان فعال است که این طرح ها حدود ۴ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان برآورد شده که بخشی از این رقم قطعی و قراردادهایی مشخص شده و بخشی نیز برآورد بوده و امکان تغییر دارد.


به گزارش پایگاه خبری تحلیلی همراز ، مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت پالایش نفت اصفهان مربوط به سال مالی منتهی به ۳۰ اسفند ۹۵، با حضور ۸۵.۶۲ درصد از سهامداران برگزار شد.

در این مجمع، پس از تعیین اعضا هیات رئیسه مجمع و اعلام رسمیت جلسه، گزارش هیات مدیره، حسابرس مستقل و بازرس قانونی شرکت درخصوص عملکرد سال مالی منتهی به ۳۰ اسفند ۹۵ ارائه شد.

اتخاذ تصمیم نسبت به تقسیم سود، انتخاب بازرس قانونی و حسابرس شرکت برای سال مالی ۹۶، تعیین پاداش اعضای هیات مدیره، تعیین روزنامه کثیرالانتشار جهت درج آگهی‌های رسمی شرکت نیز در این مجمع صورت گرفت.
تصمیمات تاثیرگذار در آینده پالایشگاه های کشور
مدیرعامل شرکت پالایش نفت اصفهان در این نشست با اشاره به گذشت کمتر از ۱۰ سال از خصوصی شدن پالایشگاه‌ها در کشور، اظهار داشت: در طول این چندسال تصمیمات متعددی برای پالایشگاه‌های کشور گرفته شده که هر کدام در سرنوشت این شرکت‌ها تاثیرات جدی و عمیق داشته و دارد، همچنین در حال حاضر نیز تغییراتی در حال اتفاق است.

لطفعلی چاوشی با یادآوری اینکه تا پیش از خصوصی سازی، همه پالایشگاه‌های کشور دولتی بودند، گفت: در تمام کشورهای دنیا صنایع پالایشی جزو صنایع استراتژیک هستند، بنابراین دولت‌ها نمی‌توانند در این صنایع نقشی نداشته باشند و حاکمیت دولت در این صنایع همواره وجود دارد.

وی اظهارداشت: با خصوصی سازی در یکی از حساس‌ترین و پیچیده‌ترین بخش‌های صنعتی در کشور، پالایشگاه‌ها دچار افت و خیز شده و قوانین و مقررات تغییر کرد و هنوز هم در حال تغییر است.

مدیرعامل شرکت پالایش نفت اصفهان ادامه داد: در زمان شروع خصوصی سازی، بحث بر سر این بود که باتوجه به نقش بسیار مهم حاکمیت در پالایشگاه‌ها، در هر پالایشگاه ۲۰ درصد سهام در اختیار دولت باقی بماند و یک نماینده در هیات مدیره و مجمع داشته باشد تا مسائل حاکمیتی را در پالایشگاه‌ها دنبال کند.

وی اضافه کرد: این تصمیم بعد از این باز هم تغییر کرد؛ البته باید گفت این تصمیمات در آینده شرکت‌های پالایش نفت بسیار تاثیرگذار است.

چاوشی با بیان اینکه یکی از چالش‌های عمیق و جدی درخصوص لایحه مالیات بر ارزش افزوده بحث پالایشگاه هاست، توضیح داد: در طول چندسال گذشته مشکلات مربوط به مالیات بر ارزش افزوده و شفاف نبودن قانون، تا جایی پیش رفت که مدت‌ها حساب پالایشگاه‌ها مسدود بود و این درحالیست که متاسفانه هنوز هم این مشکل وجود دارد.

تلاش برای دستیابی به جایگاه اصلی پالایشگاه‌ها در کشور
مدیرعامل شرکت پالایش نفت اصفهان با اشاره به اینکه پالایشگاه‌ها در ۱۰ سال گذشته جایگاه عمده‌ای در سبد سوخت کشور داشته اند، افزود: گرچه به تدریج جایگاه پالایشگاه‌ها از حالت عمده درآمد و سیاست گذاری‌ها هم به همین سمت و سو می‌رود، اما با این حال سبد انرژی به قدری بزرگ است که جایگاه پالایشگاه‌ها همچنان مهم است، به طوری که حتی یک روز عدم تولید در پالایشگاه‌ها بر وضعیت کشور تاثیرگذار است.

وی با بیان اینکه انتظار داشتیم گذر از این مراحل نهایتا ۱۰ سال طول بکشد و پالایشگاه‌های کشور درجایگاهی قرار گیرند که بتوانند به عنوان بنگاه‌های خصوصی خودشان را اداره کنند، خاطرنشان کرد: گرچه هنوز چالش های عمده‌ای وجود دارد و باید برای اداره پالایشگاه این موارد را مدنظر داشته و مطابق با آن برنامه ریزی کنیم، اما امیدواریم بعد از گذر از این مراحل بتوانیم به جایگاه اصلی پالایشگاه‌ها در کشور دست یابیم.

چاوشی در خصوص چالش‌هایی که پالایشگاه‌ها با آن مواجه هستند، توضیح داد: پالایشگاه ها به لحاظ تغییراتی که در دنیا و در کشور اتفاق می‌افتد و حتی وضعیتی که در منطقه و استان وجود دارد با چالش‌هایی مواجه‌اند که ادامه حیات پالایشگاه را زیر سوال می‌برد، این درحالیست که باید با برنامه ریزی کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت بتوانیم تولید را ادامه داده و با چالش‌های بین المللی، ملی، منطقه‌ای و استانی مقابله کنیم، چراکه اگر از اکنون به فکر نباشیم قطعا در آینده نمی‌توانیم با چالش‌ها مقابله کنیم.
پالایشگاه اصفهان درجایگاه اول دریافت خوراک نفت خام و تولید محصولات نفت گاز
وی با اشاره به تاسیس شرکت پالایش نفت اصفهان در سال ۱۳۷۷ به عنوان شرکت فرعی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران، گفت: براساس ابلاغ مصوبه مجمع عمومی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران در سال ۱۳۸۶، شخصیت حقوقی شرکت از سهامی خاص به سهامی عام تبدیل شد و در همان سال در بورس اوراق بهادار تهران پذیرفته شد و در سال ۸۷ نیز اولین معامله سهام آن صورت گرفت.

وی حوزه فعالیت این شرکت را احداث، راه اندازی و بهره‌برداری ازکارخانجات صنعتی به منظور تولید، بازاریابی، فروش، صدور انواع مختلف محصولات نفتی، شیمیایی و مشابه، و نیز دریافت، معاوضه و خرید خوراک پالایشگاه از شرکت ملی نفت ایران، شرکت ملی گاز و یا هرعرضه‌کننده داخلی و خارجی دیگر، انجام عملیات پالایش و فرآورش نفت خام و سایر هیدروکربورها و ساخت فرآورده‌های نفتی از قبیل بنزین، نفت سفید، نفت گاز، نفت کوره و سایر مشتقات و فرآورده‌های جنبی و انجام هرگونه عملیات به منظور عرضه مواد مندرج در اساسنامه اعلام کرد.

مدیرعامل شرکت پالایش نفت اصفهان به فعالیت شرکت پالایش نفت اصفهان در صنعت فرآورده‌های نفتی، کک و سوخت هسته‌ای اشاره کرد و تصریح کرد: در حال حاضر ۹ شرکت پالایشی کشور در این حوزه فعالیت می‌کنند و براساس گزارش‌های عملکرد شرکت‌های پالایشی در سال ۹۵، شرکت پالایش نفت اصفهان ازنظر دریافت خوراک نفت خام در جایگاه نخست قرار دارد و از نظر تولید محصولات نفت گاز مقام نخست، نفت سفید و بنزین مقام دوم و گاز مایع و نفت کوره مقام سوم را دارد.

تدوین برنامه استراتژیک و تعریف چشم انداز شرکت پالایش نفت اصفهان

وی با اشاره به تدوین برنامه استراتژیک و تعریف چشم انداز این شرکت پس از چندسال بررسی و کار کارشناسی، گفت: براساس این چشم انداز، اهداف کلانی در شرکت تعریف شد و استراتژی‌هایی برای این اهداف تعریف و برنامه‌هایی تدوین شد که از جمله پروژه‌هایی است که در این راستا پیش‌بینی شده و امیدواریم درآینده حول محور این هدف برای حل مشکلات و سودآوری شرکت گام برداریم.

چاوشی با اعلام اینکه در چشم انداز تعریف شده دستیابی به استاندارد جهانی فرآورده‌ها و حفظ محیط زیست مدنظر قرار گرفته است، تصریح کرد: ابعاد اقدامات زیست محیطی بسیار گسترده است، درحالیکه در این زمینه یکسری الزامات زیست محیطی داریم و یکسری مسئولیت‌های اجتماعی که باید به آن توجه داشته باشیم.

اعتقاد به ارتقا زیست محیطی و استقبال از آن در پالایشگاه اصفهان

وی با اشاره به اینکه شرکت پالایش نفت اصفهان از سال ۹۱ تا ۹۴ با تایید اداره کل محیط زیست استان اصفهان از لیست صنایع آلاینده حذف شد، گفت: علیرغم اینکه پالایشگاه اصفهان از سال ۹۱ از لیست صنایع آلاینده حذف شده و فعالیت‌های بسیار گسترده‌ای در زمینه زیست محیطی انجام داده بود، در لیست آلاینده ها قرار داد.

مدیرعامل شرکت پالایش نفت اصفهان اضافه کرد: ما قبول داریم که باید ارتقا زیست محیطی دهیم چون خودمان معتقد به این مساله هستیم و از آن استقبال می‌کنیم، در عین حال از بردن اسم پالایشگاه اصفهان در لیست صنایع آلاینده گلایه داریم.

وی بیان داشت: در سال ۹۵ شرکت پالایش نفت اصفهان مجموعا ۹۶ میلیارد تومان عوارض آلایندگی در ۴ دوره ۳ ماهه پرداخت کرد و در همین حال هزینه‌های زیست محیطی و مسئولیت‌های اجتماعی را هم ایفا کرد.

مدیریت منابع آب، چالش پیش روی پالایشگاه اصفهان
چاوشی یکی دیگر از چالش‌های پیش روی این شرکت را مدیریت منابع آب و انرژی عنوان کرد و افزود: حدود ۳۰ سال است پالاشگاه اصفهان از رودخانه زاینده رود ساعتی ۹۰۰ الی ۱۰۰۰ متر مکعب مصرف آب دارد که عدد بزرگی نیست و زیر یک درصد از آورد رودخانه زاینده رود است.

وی با اشاره به تشکیل جلسه اخیر مدیریت بحران در پالایشگاه اصفهان، توضیح داد: به دلیل خالی بودن مخازن آب، پالایشگاه درحال تعطیلی بود و در این شرایط بود که مسؤلین استان عمق فاجعه را متوجه شدند و دستور اختصاص آب به پالایشگاه دادند تا الان در وضعیت نسبتا خوبی باشیم، ولی از نظر مخازن همچنان در وضعیت بحرانی هستیم.

چاوشی همچنین به تلاش‌های پالایشگاه اصفهان از چندسال گذشته تاکنون برای تامین آب مورد نیاز این صنعت اشاره کرد و گفت: در این زمینه ۲۲۰ لیتر بر ثانیه پساب شاهین شهر را خریداری کرده ایم، همچنین پروژه‌های دیگری هم تعریف کرده‌ایم که برای حفظ حیات پالایشگاه لازم است.

تمام چالش‌های پیش روی پالایشگاه اصفهان شناسایی شده است

وی با بیان اینکه خوشبختانه تمام چالش‌های پیش روی پالایشگاه اصفهان شناسایی شده، گفت: البته سند چشم انداز را بازبینی می‌کنیم اما تمام مشکلات و راه حل‌ها برنامه ریزی شده تا بتوانیم ضمن ارتقا شرکت، چالش‌ها را پشت سر بگذاریم و به پالایشگاه سودآوری تبدیل شویم.

مدیرعامل شرکت پالایش نفت اصفهان با بیان اینکه در مسائل و مشکلاتی که وجود دارد مدیریت استان نهایت همکاری را با ما می‌کند، گفت: در مقابل مدیریت استان از ما انتظار دارد مسئولیت‌های اجتماعی خود را ایفا کنیم و ما هم وظیفه خودمان می‌دانیم که نسبت به این مسئولیت‌ها بی‌تفاوت نباشیم.

وی گزارشی هم از وضعیت انرژی و تمهیدات انجام شده در زمینه صرفه جویی انرژی ارائه کرد و گفت: به منظور بهینه سازی مصرف انرژی اقدامات لازم جهت تکمیل ابزارهای تنظیم احتراق در کوره‌ها از جمله آنالایز اکسیژن در سال ۹۵ انجام شده و در نتیجه اقدامات انجام شده مقدار هوای اضافی کوره‌ها و بویلرها و دمای دودکش‌ها کاهش یافته، مصرف سوخت بهینه شده و آلاینده‌های زیست محیطی به میزان قابل توجهی کاهش یافته است.

چاوشی با اشاره به اینکه این شرکت از شهریور۹۴ درحال پیاده سازی استاندارد ایزو ۵۰۰۰۱ به کمک مشاور است، گفت: همچنین کارگروه انرژی که متشکل از کارشناسان ادارات مرتبط با مصرف انرژی است همزمان فعالیت خود را آغاز کرده است.

وی در ادامه به پروژه‌هایی که در رابطه با صرفه جویی مصرف انرژی در دستور کار مدیریت شرکت است، اشاره کرد و گفت: پیاده سازی استاندارد ایزو ۵۰۰۰۱، نصب اکونومایزر بر روی بویلرهای پالایشگاه، مطالعه و امکان سنجی افزایش راندمان کوره‌های H-۲۵۱/۴ و H۲-۲۵۱/۴ با استفاده از Waste Heat Boiler و یا جایگزینی با کوره‌های جدید، مطالعه و امکان سنجی افزایش راندمان کوره‌های H-۱۵۱ و H۲-۱۵۱، استفاده از طراحی‌های جدید و بهینه در راستای حداکثرسازی راندمان حرارتی کوره‌های واحدهای جدید، کاهش هوای اضافی کوره‌ها در جهت بهینه سازی مصرف سوخت، پیگیری خرید و یا تعمیر آنالایزرهای اکسیژن کوره‌ها، نصب جریان نگار روی مسیر سوخت گاز کوره‌ها و تعویض و تقویت عایق بدنه کوره‌ها از جمله این اقدامات است.
در سال ۹۵ مافوق برنامه تکلیفی تولید موثری داشتیم

پالایشگاه به دلیل خصوصی سازی جذب نیروی دولتی ندارد

چاوشی در ادامه به مدیریت و توسعه سرمایه انسانی در شرکت اشاره کرد و افزود: پالاشگاه اصفهان به خاطر خصوصی سازی دیگر جذب نیروی دولتی ندارد، بلکه خودمان از طریق برگزاری آزمون فرایند جذب نیرو را دنبال می‌کنیم و تا الان سه مرحله نیرو جذب کرده‌ایم و اخیرا هم جذب نیرو داریم تا بتوانیم در سال‌های آینده نیروهای کارآمد و توانا برای اداره این مجموعه بزرگ داشته باشیم.

مدیرعامل شرکت پالایش نفت اصفهان با بیان اینکه در سال ۹۵ نه تنها به برنامه تکلیفی خود عمل کرده ایم، بلکه مافوق آن عمل کرده و تولید موثری داشته‌ایم که این مرهون تلاش شبانه روزی نیروهای شرکت پالایش نفت اصفهان است.

وی در ادامه تامین خوراک و استمرار تولید، مدیریت بهینه دارایی‌ها، ارتقا توان بازاریابی و فروش، بهبود توان اقتصادی و افزایش سودآوری، پیشگیری از بروز شرایط اضطراری و بحران را از دیگر چالش‌های تعریف شده در شرکت پالایش نفت اصفهان برشمرد.

کسب رتبه اول ایمنی وبهداشت در سه سال متوالی
وی با بیان اینکه در طول این سال‌ها که مجموعه پالایشگاه‌های کشور ارزیابی شدند، پالایشگاه اصفهان سه سال پیاپی درسال‌های ۹۱، ۹۲ و ۹۳، رتبه اول ایمنی و بهداشت HSE را از آن خود کرد، افزود: در سال ۹۵ هم وضعیت پالایشگاه را بسیار خوب ارزیابی کردند و خوشبختانه در این زمینه اقدامات خوبی صورت گرفته است.

چاوشی درخصوص پرونده‌های حقوقی این شرکت هم، گفت: اکثر پرونده‌های حقوقی شرکت به نتایج خوبی رسیده به جز یک مورد و آن طلب بزرگ پتروشیمی اصفهان است که هنوز به جایی نرسیده ودر حال پیگیری حقوقی این مساله هستیم.

وی با اشاره به اینکه در سال ۹۲ شرکت پالایش نفت اصفهان سود خوبی داشت، گفت: در سال ۹۳ دولت طرحی داد که تمام محصولات پالایشگاه‌ها باید استاندارد روز باشند و به دنبال آن تمام شرکت‌های پالایش زیان ده شدند، اما دولت برای اجرای این طرح مصوبه‌ای گذاشت تا پالایشگاه‌ها ۵ سال فرصت داشته باشند محصولات خود را استاندارد کنند، و در این زمان دولت محصولاتشان را به قیمت استاندارد شده بخرد، به شرطی که ۳۰ درصد سود خود را برای اجرای طرح‌های استانداردسازی اعمال کنند و گزارش اجرای پروژه‌ها را مرتبا به دولت اعلام کنند.
تغییر عمده الگوی تولید در پالایشگاه با اجرای پروژه ها

مدیرعامل شرکت پالایش نفت اصفهان با بیان اینکه این شرکت در حال حاضر سه گروه محصول دارد، گفت: محصولاتی که در پالایشگاه تولید می‌شود خیلی قابل تبدیل نیست فقط می‌توان میزان و کیفیت آن را افزایش داد.

وی با تاکید براینکه آنچه الگوی تولید را در پالایشگاه به صورت عمده تغییر می‌دهد پروژه‌هایی است که اجرا می‌شود، توضیح داد: مثلا در سال ۹۴، با راه اندازی مجتمع تولید بنزین یورو۴ در پالایشگاه اصفهان، ظرفیت تولید بنزین را بالا بردیم که سودآوری خوبی برای شرکت داشت.

چاوشی خاطرنشان کرد: آنچه قابل توجه است اینکه بخشی از سود در خود پالایشگاه و باتوجه به ظرفیتی که وجود دارد به دست می‌آید، اما یکسری بحث‌ها مربوط به بیرون از شرکت است و عمده آن بحث قیمت‌های بین‌المللی است.
پالایشگاه باید توان داخلی برای ایستادن روی پای خود را داشته باشد
وی در همین زمینه اضافه کرد: در سال ۹۴ در پالایشگاه اصفهان، ۲۱ میلیارد لیتر فرآورده تولید کرده‌ایم و به ازای یک بشکه نفت خام حدود ۳ هزارو ۸۰۰ تومان فرآورده فروختیم، اما در سال ۹۵ این رقم ۱۰ هزار و ۷۰۰ تومان یعنی تقریبا ۳ برابر شده است. براین اساس بخشی از این سودآوری به خاطر بهینه سازی تولید است که در سال ۹۵ تولید بنزین یورو بود، اما عمده آن به خاطر تغییر قیمت است.

چاوشی تاکید کرد: باتوجه به اینکه نمی‌توانیم قیمت بین‌المللی را تغییر دهیم باید کاری کنیم که پالایشگاه توان داخلی برای ایستادن روی پای خودش را داشته باشد تا سودآور باشد و حرفی برای گفتن داشته باشد.
۲۶ پروژه فعال در پالایشگاه اصفهان
مدیرعامل شرکت پالایش نفت اصفهان مجموع پروژه‌هایی که اکنون در پالایشگاه فعال است را ۲۶ طرح اعلام کرد و گفت: این پروژه‌ها عمدتا از سال ۹۳ فعال شده و حدود ۴ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان برآورد این پروژه هاست که بخشی از این رقم قطعی است و قراردادهایی که مشخص شده و بخشی هم برآورد بوده و ممکن است تغییر کند.

وی با بیان اینکه تاکنون حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان برای اجرای پروژه‌ها هزینه شده است، اعلام کرد: برای تکمیل این پروژه‌ها حداقل به ۳ هزار میلیارد تومان پول نیاز داریم که انتظار داریم سهامداران باتوجه به این مساله بخش قابل توجهی از سود را به پروژه‌ها اختصاص دهند، همچنین تلاش می‌کنیم بخشی از این رقم را از طریق تسهیلات تامین کنیم.

چاوشی تصفیه گازوئیل، تقطیر سوم(URP)، احداث ۲ دستگاه بویلر ۲۲۷ تنی و آب DM، مهندسی و خرید و احداث فلرهای جدید پالایشگاه، بهینه سازی واحد بازیافت و تکمیل سیستم Ro، خط انتقال پساب تصفیه خانه شاهین شهر، احداث ایستگاه پمپاژ و تصفیه خانه، طرح مطالعاتی احداث راه آهن، و احداث سکوهای بارگیری را پروژه‌های در دست اجرای شرکت پالایش نفت اصفهان برشمرد.

وی پیرامون برنامه‌های آینده شرکت پالایش نفت اصفهان هم، گفت: هیات مدیره شرکت مصمم است در راه خدمت به جامعه و توسعه و پیشرفت روزافزون، با رهنمودها و حمایت‌های سهامداران، ضمن حفظ و ارتقای ارزش‌های بنیادی شرکت، به استراتژی‌های هدف‌گذاری شده دست یابد.
تشریح استراتژی‌های هدف‌گذاری شده پالایشگاه اصفهان

وی در ادامه به تشریح این استراتژی‌ها پرداخت و گفت: تداوم و تسریع در امر راه اندازی واحدهای تصفیه گازوئیل(DHT) و تقطیر سوم (URP) در راستای استانداردسازی محصولات، رعایت الزامات زیست محیطی و رفع تنگناهای عملیاتی، تداوم و تسریع در اجرای پروژه‌های حفظ و استمرار ظرفیت پالایشگاه، بهبود رضایتمندی مشتریان، کارکنان و سایر طرف‌های ذینفع، کاهش یا حذف ریسک ها و مخاطرات ناشی از فعالیت‌ها تا حد قابل تحمل، ارتقا کمی و کیفی محصولات، بهینه سازی و اصلاح فرایندها، استفاده بهینه از منابع در راستای اصلاح الگوی مصرف، پیشگیری از آلودگی‌های زیست محیطی، مدیریت و ارتقا دانش فنی کارکنان، ترویج فرهنگ مشارکت و کارگروهی در راستای تحقق اهداف سازمانی و افزایش بهره وری، پایش و اندازه گیری عملکرد، تجزیه و تحلیل نتایج و بهبود مستمر معیارهای اثربخشی فرایندها، ساماندهی قراردادها، مراودات مالی و تعامل اثرگذار با صنایع همجوار، اصلاح و تکمیل نرخ‌های خدمات و عرضه غیرخدماتی هم جهت با طرح هدفمندسازی یارانه‌ها و تهیه و به کارگیری نرم افزارهای کاربردی مورد نیاز بخش‌های عملیاتی، تعمیراتی و مدیریتی از جمله برنامه‌های آینده شرکت پالایش نفت اصفهان است.

مدیرعامل شرکت پالایش نفت اصفهان در ادامه، جمع دارائی‌های این شرکت در تاریخ ۳۰ اسفندماه ۹۵ را ۵۸۰۴۹۲۸۳ میلیون ریال اعلام کرد و گفت: جمع دارائی‌های جاری ۳۰۴۴۶۲۰۹ میلیون ریال و جمع دارائی‌های غیرجاری ۲۷۶۰۳۰۷۴ میلیون ریال است.

وی جمع بدهی‌ها در تاریخ ۳۰ اسفند ۹۵ را ۲۳۷۱۱۶۶۹ میلیون ریال اعلام کرد و گفت: جمع بدهی‌های جاری ۱۹۶۶۰۹۸۲ میلیون ریال و جمع بدهی‌های غیرجاری ۴۰۵۰۶۸۷ میلیون ریال است.

چاوشی همچنین جمع بدهی‌ها و حقوق صاحبان سهام را ۵۸۰۴۹۲۸۳ میلیون ریال در تاریخ ۳۰ اسفند ۹۵ اعلام کرد.

در پایان جلسه نیز سود نقدی به ازای هر سهم به مبلغ ۲۵۰ ریال تصویب شد.

 

منبع : ایمنا

نوشتن دیدگاه