مدیر روابط عمومی فولاد مبارکه گفت: در زنجیره تولید فولاد مبارکه، بهطور مستقیم و غیرمستقیم ۳۵۰ هزار نفر مشغول به کار هستند و این امر اهمیت مؤلفههای پایداری، پاسخگویی و شفافیت در قبال جامعه را بیشازپیش نشان میدهد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی همراز، محمد ناظمی هرندی پیرامون موضوع مسؤلیت اجتماعی و توسعه پایدار، اظهار داشت: در تعریف رویکردهای اجتماعی یک سازمان باید به ویژگیهای آن سازمان و نوع ارتباط آن با جامعه توجه شود.
وی بابیان اینکه در موضوع مسئولیتهای اجتماعی، سازمانها و بنگاهها به محیط پیرامون و ذینفعان خود توجه دارند، تصریح کرد: سازمانها و بنگاهها از سه موضوع پایداری، پاسخگویی و شفافیت بهعنوان مؤلفههای اصلی حوزه مسؤولیتهای اجتماعی خود بهره میبرند.
مدیر روابط عمومی فولاد مبارکه در این راستا افزود: چنانچه مسؤولان سازمانها به این سه موضوع توجه داشته باشند، بهخوبی مسئولیت و رسالت خود را در این حوزه انجام دادهاند.
ناظمی با اشاره به نقش شرکت فولاد مبارکه در اقتصاد ملی، گفت: فولاد مبارکه بهعنوان یک واحد تولیدکننده فولاد با زنجیره کامل تولید، با تولید ۵۰ درصد فولاد کشور نقش مهمی در اقتصاد ملی دارد.
وی اضافه کرد: این شرکت بزرگترین تولیدکننده آهن اسفنجی جهان است و یک درصد از تولید ناخالص ملی را نیز بر عهده دارد.
مدیر روابط عمومی فولاد مبارکه مهمترین شعار توسعه شرکت را «فولاد مبارکه به وسعت ایران» خواند و بیان داشت: این شعار بهعنوان یکی از استراتژیهای شرکت مدنظر قرارگرفته است و مدیریت و کارکنان این شرکت بر این باورند که این مجموعه توانمند، متعلق بهتمامی کشور است و شرکتهای تولیدکننده و سرویسدهنده به فولاد مبارکه بهنوعی از شرکای تجاری کسبوکار این شرکت بهحساب میآیند.
ناظمی در ادامه از سهام عدالت بهعنوان یکی از سهامداران فولاد مبارکه یاد کرد و با بیان اینکه حدود ۴۰ میلیون نفر در سراسر کشور از سهام عدالت برخوردارند، افزود: اگر این شرکت نتواند عملکرد موفقیتآمیزی داشته باشد، به یقین میلیونها نفر متضرر خواهند شد.
وی تأکید کرد: باید در نظر داشته باشیم که در زنجیره تولید فولاد مبارکه، بهطور مستقیم و غیرمستقیم ۳۵۰ هزار نفر مشغول به کار هستند و این امر اهمیت مؤلفههای پایداری، پاسخگویی و شفافیت در قبال جامعه را بیشازپیش نشان میدهد.
مدیر روابط عمومی فولاد مبارکه خاطرنشان کرد: سازمانها باید در موضوع پایداری به آیندگان توجه کنند و به خاطر داشته باشند از منابعی که در اختیار آنها است همچون امانتی گرانبها نگهداری کنند.
ناظمی در خصوص اهمیت سود پایدار در سازمانها، تصریح کرد: عملکرد شرکت باید بهگونهای باشد که سهامداران و ذینفعان به سود پایداری که انتظار دارند، دست یابند و هر ارزشی برای سهامداران و یا سایر ذینفعان خلق میکنیم، باید پایدار و قابلاتکا باشد.
وی در تشریح اهمیت موضوع پاسخگویی و نقش ارتباط سازمانها با ذینفعان و بهطورکلی با جامعه، یادآور شد: پاسخگویی در مقابل کلمه مسئولیت مفهوم پیدا میکند و هر جا سازمانها مفهوم مسئولیت اجتماعی را مطرح میکنند، در مقابل آن موضوع پاسخگویی به وجود میآید.
ناظمی همچنین با اشاره به واحد توسعه و تکامل منطقهای در فولاد مبارکه، اظهار داشت: در این واحد فرایند ارتباطات و مسؤولیتهای اجتماعی تعریفشده است و ضمن اینکه ساختاری برای تحقق بهبود و تحول در سازمان در راستای نظام تحول سازمانی، با نام کمیته تحول ارتباطات و مسئولیتهای اجتماعی بنانهاده شده است.