بیش از 15 استان درگیر حوادث سیل اخیر هستند. خسارات مالی، پزشکی، بهداشتی، شغلی و... دامن گیر مردم این استانهاست و در این میان خانواده شهدا، جانبازان، آزادگان دفاع مقدس هم در حال دست و پنجه نرم کردن با مشکلات سیل هستند. هرچند که بنیاد شهید و امور ایثارگران بهعنوان نهاد متولی خدمترسانی به جامعه...
مهدی شیردل، مسئول گروه جهادی نائبالشهید و عضو هیئت مدیره کانون همبستگی فرزندان شاهد در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به فعالیت جهادی این گروه گفت: گروه جهادی نائبالشهید، یک گروه 20 نفره متشکل از فرزندان شهدا و خانواده ایثارگران هستند که با مدیریت کانون همبستگی فرزندان شاهد جهت امدادرسانی به مردم سیلزده علیالخصوص خانواده شهدای سیل زده، راهی پلدختر شدند. با فعالیت این گروه، تعدادی از علاقمندان از شهرهای دیگر هم به ما پیوستند.
وی افزود: این گروه جهادی به این جهت نائبالشهید نام گرفت زیرا میبایست سیره و روش شهدا در همه ما از هر قشری از جمله طلبه، کارمند، کارگر و ... الگو باشد و ما در نظر داریم با این عنوان کارهای خیر و جهادی در شهرهای سیل زده را دنبال کنیم و به این وسیله در اقع ایثار اجتماعی را تبلیغ میکنیم.
شیردل با اشاره به فعالیتهای این گروه جهادی در پلدختر گفت: ما در پلدختر هر نوع خدمتی که بتوانیم برای مردم سیل زده انجام میدهیم. شستشوی منازل، جمعآوری گل و لای و ... از این جمله است. نخست سراغ ساختمان بنیاد شهید پلدختر رفتیم و سپس ساختمان بهزیستی شهرستان که هر دو در گل نشست کرده است.
وی در ادامه تصریح کرد: بخش اعظم هدف ما رسیدگی به مشکلات ایثارگران سیل زده است. قریب 500 خانواده ایثارگر در این شهرستان بر اثر سیل خسارت دیدهاند که 35 خانواده ایثارگر در پلدختر به خاطر سیل از شرایط سخت سکونت برخوردارند. ما ضمن سرکشی به خانواده شهدایی که خسارتهای زیادی را در سیل پلدختر متحمل شدند، پای درد و دل و شنیدن مشکلاتشان نشستیم.
مسئول گروه جهادی نائبالشهید با اشاره به مشکلات مردم پلدختر گفت: عزم بر درک مشکلات مردم است. بچههای جهادی به فراخوان رهبری برای کمک به مردم سیل زده لبیک گفتند. بخش اعظم شهرستان پلدختر در استان لرستان درگیر سیل شده است و مخالف آنچه شنیده شده که فقط سیل وارد مناطق ساحلی شده و خسارت ایجاد کرده است، نیست بلکه معابری با فاصله دو کیلومتر از ساحل نیز درگیر سیل شده و خانهها متأثر از گل و لای ته نشین شده، تخریب شده است.
عضو هیئت مدیره کانون همبستگی فرزندان شاهد در ادامه گفت: آن چیزی که نگران کننده است و میبایست گروههای مردمی، خیرین و مسئولین به آن بیشتر توجه داشته باشند، تخریب برخی منازل مسکونی که نیاز به بازسازیهای بسیاری پیدا کردهاند. برخی منازل نیاز به بازسازیهای پرهزینهای دارند و برق و تأسیساتشان باید از نو ساخته شود. خیلی از وسایل زندگیشان دیگر قابل استفاده نیست و مسئولین میبایست در تهیه اقلام مورد نیاز برای منازل آنان اقدام کنند.
وی با اشاره به کمبود مبالغ بنیاد برای جبران خسارات ایثارگران گفت: با توجه به اینکه میزان خسارت ایثارگران سیل زده را بیمه کوثر تخمین زده و جبران میکند و سقف خسارات 35 میلیون تومان است، باید این مضووع در نظر گرفته شود که این خسارت صرفا خسارت منازل است و خودروها مشمول حمایت سازمانی بنیاد قرار نگرفتهاند، ضمنا در برخی مناطق خسارتها خیلی فراتر از 35 میلیون است که با این رقم قابل جبران نیست. نیاز است مسئولین بنیاد شهید رسیدگی بیشتری به این موضوعات داشته باشند.
انتهای پیام/