به گزارش خبرنگار حوزه مسجد و هیأت خبرگزاری فارس، اجتماع بزرگ عزاداران امام صادق (ع) با متولیگری...
به گزارش خبرنگار حوزه مسجد و هیأت خبرگزاری فارس، اجتماع بزرگ عزاداران امام صادق (ع) با متولیگری مسجد هدایت، ظهر امروز شنبه ۸ تیرماه در میدان بهارستان تهران برگزار شد.
براساس این گزارش، در این مراسم مداحان اهل بیت (ع) سید حیدر شیرافکن، سید امیر حاج احمدی و حسن اخباری به روضهخوانی و مدیحهسرایی در عزای امام صادق (ع) پرداختند.
حجتالاسلام تهرانی امام جماعت مسجد هدایت با اشاره به برگزاری این تجمع اظهارداشت: اعضای هیأتها و نمازگزاران مساجد حوالی میدان بهارستان مانند هیأت مسلمیه، حسینیه فاطمیون، مسجد لالهزار، مسجد هدایت، مسجد شفا، مسجد شهید مطهری (ره) و مدرسه عالی شهید مطهری (ره) در این مراسم شرکت کردند و تلاش کردیم در این مراسم حضور بانوان هیأتی و نمازگزار را نیز داشته باشیم تا نشان دهیم حجاب هنوز در این شهر منسوخ نشده است و هنوز زنانی با حجاب برتر اسلامی حضور دارند.
وی ادامه داد: این مراسم، ۱۵ سال متوالی است که در میدان بهارستان برگزار میشود، زیرا براساس روایات و اعلام علما، ضروری است که هیأتهای مذهبی در روز شهادت امام صادق (ع) به عنوان رئیس مذهب تشیع، در خیابانها و بازار حضور پیدا کرده و به عزادارای بپردازند.
بخشی از مدیحهسرایی حیدر شیرافکن مداح اهل بیت(ع) را در زیر مشاهده کنید:
مداحی حیدر شیرافکن در تجمع هیأتهای مذهبی
انتهای پیام/