پنجشنبه 18 بهمن 1403, Thursday 6 February 2025, مصادف با 7 شعبان 1446
از پنجره همراز به نصف جهان نگاه کنید...
کد خبر: 9022
منتشر شده در چهارشنبه, 10 مهر 1398 01:06
تعداد دیدگاه: 0
رکوردزنی-ستاره-بایرن-مقابل-تاتنهام-عکس

به گزارش خبرگزاری فارس‌، در اولین شب از هفته دوم رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ در لندن...

به گزارش خبرگزاری فارس‌، در اولین شب از هفته دوم رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ در لندن میهمان تاتنهام بود و به پیروزی 7 بر 2 رسید.

در این بازی سرژ گنابری عملکردی خیره کننده داشت. وی موفق شد در این بازی با 4 گل زده به نوعی پوکر کندف ضمن اینکه پایه گذار یکی از گل‌های بایرن هم باشد. در مجموع وی بر روی 5 گل باوارایی‌ها تاثیر گذار بود.

گنابری به دومین بازیکن آلمانی تبدیل شد که موفق به پوکر می‌شود، پیش از این ماریو گومز مهاجم سابق بایرن این کار را انجام داده است.

 

همچنین شکست 7 بر 2 تاتنهام مقابل بایرن مونیخ، سنگین ترین باخت خانگی تیم های انگلیسی در تاریخ رقابت های اروپایی  از نظر تعداد گل‌های اختلافی است.

 

انتهای پیام/

نوشتن دیدگاه