دوشنبه 8 بهمن 1403, Monday 27 January 2025, مصادف با 27 رجب 1446
از پنجره همراز به نصف جهان نگاه کنید...
کد خبر: 26662
منتشر شده در شنبه, 06 بهمن 1403 10:59
تعداد دیدگاه: 0
نایب رئیس فراکسیون هوش مصنوعی مجلس:

نایب رئیس فراکسیون هوش مصنوعی و فناوری‌های دانش بنیان مجلس گفت: در روزهای آینده طرح ملی هوش مصنوعی در کمیسیون صنایع بررسی خواهد شد و برای رسیدگی و تصویب نهایی به صحن علنی ارجاع می‌شود، امیدواریم قبل از پایان سال طرح یاد شده تبدیل به قانون شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی همراز، مصطفی طاهری در مورد آخرین وضعیت ایران در بهره‌برداری از هوش مصنوعی، گفت: ارزیابی دقیق و استانداردی در خصوص رتبه‌بندی کشورها در بهره‌برداری از هوش مصنوعی وجود ندارد تا بتوانیم بر اساس آن آمار دقیقی را از جایگاه ایران در استفاده از هوش مصنوعی ارائه دهیم اما آنچه اهمیت دارد ورود مجلس در حوزه قانونگذاری به مسئله هوش مصنوعی است.

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه قبل از پایان سال طرح ملی هوش مصنوعی تصویب می‌شود، افزود: بر اساس قانون برنامه هفتم توسعه، مجلس باید به موضوع هوش مصنوعی ورود کند و وظایف دستگاه‌های مختلف در این راستا تعیین تکلیف شود، خوشبختانه در روزهای آینده طرح ملی هوش مصنوعی در کمیسیون صنایع و معادن بررسی خواهد شد و برای رسیدگی و تصویب نهایی به صحن علنی ارجاع می‌شود، امیدواریم قبل از پایان سال طرح یاد شده تبدیل به قانون شود.

عضو کمیسیون صنایع و معادن در مجلس شورای اسلامی داده‌ها را مهمترین موضوع مورد بررسی هوش مصنوعی دانست و اظهار داشت: همانگونه که رهبر معظم انقلاب تاکید داشتند باید در بحث زیرین و عمیق‌تر داده‌ها یعنی در موضوع دیتاسنترها و تبادل داده‌ها برنامه‌ریزی کنیم که بخش زیادی از آنها در طرح هوش ملی آمده است و نیازمند اعتبارات نیستند، اما برخی از اطلاعات نیازمند تسهیل‌گری هستند.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم با بیان اینکه اطلاعات هوش مصنوعی باید در اختیار شرکت‌های دانش بنیان قرار بگیرد، اظهار داشت: در طرح ملی هوش مصنوعی پیش بینی شده صندوق هوش مصنوعی ایجاد شود تا دولت حدود ۱۰ هزار همت آورده به عنوان تسهیلات داشته باشد تا اهداف پیش بینی شده برای تحقق هوش مصنوعی ممکن شود.

نایب رئیس فراکسیون هوش مصنوعی و فناوری‌های دانش بنیان مجلس دوازدهم با بیان اینکه اعتبارات پرداختی برای هوش مصنوعی پول پاشی نیست، خاطرنشان کرد: اعتبارات پرداختی اصولا به نهادهایی همچون صندوق نوآوری و شکوفایی و معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری و... پرداخت می‌شود تا هوش مصنوعی را تقویت کند بر همین اساس مجلس از بعد نظارتی ورود خواهد کرد./انتهای پیام

نوشتن دیدگاه