به دنبال روند صعودی شیوع ویروس کرونا، رئیس سازمان اداری و استخدامی به تازگی طی بخشنامه ای فوری به...
به دنبال روند صعودی شیوع ویروس کرونا، رئیس سازمان اداری و استخدامی به تازگی طی بخشنامه ای فوری به دستگاه های اجرایی آنها را به رعایت دقیق شرایط و ضوابط تعیین شده در رابطه با کاهش حضور کارکنان بر اساس وضعیت شهرها ملزم کرده است.
به گزارش ایسنا، در آبان ماه پارسال بود که سازمان اداری و استخدامی با توجه به دستورالعمل های ستاد ملی مبارزه با کرونا، شرایط و ضوابط حضور کارکنان در دستگاه های اجرایی بسته به مناطق سه گانه زرد، نارنجی و قرمز تعیین و طی بخشنامه ای به آنها ابلاغ کرد که مادام آن را در دستور کار خود قرار دهند.
با این حال اینگونه نبود که تمامی دستگاه ها دستورالعمل مربوطه را دقیقا اجرایی کرده و موارد دورکاری را اجرایی کنند حتی در موج جدید کرونا و وضعیت ایجاد شده برخی دستگاه ها در شهرهای قرمز با تمامی ظرفیت فعالیت داشتند.
اما طی روزهای اخیر و در ۱۵ اردیبهشت ماه، انصاری-معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی- طی بخشنامه ای آنی به دستگاه های اجرایی دستور اجرای دقیق بخشنامه دورکاری و نحوه فعالیت کارکنان را مورد تاکید قرار داده است.
دستگاه ها شرایط دورکاری را اجرا کنند
معاون رئیس جمهور اعلام کرده که با توجه به موج جدید ویروس کرونای جهش یافته و قرمز شدن وضعیت اغلب مناطق و به منطور رعایت فاصله گذاری اجتماعی و کاهش تقاضا برای سفر و کاهش ترافیک در سیستم حمل و نقل عمومی، کلیه دستگاه های اجرایی ملی و استانی موظفند نسبت به اجرای دقیق بخشنامه آبان ماه با موضوع نحوه فعالیت دستگاه های اجرایی در هر یک از شرایط سه گانه هشدار و کاهش حضور نیروی انسانی بر اساس وضعیت شهرها اقدام کنند.
نتیجه را گزارش کنید، با تخطی برخورد می شود
انصاری تاکید داشته که دستگاه های اجرایی باید نتایج خود در این رابطه را در مرکز به کمیته عالی نظارت بر پروتکل های بهداشتی وزارت بهداشت و در استان ها به استانداری اعلام کنند.
وی همچنین اعلام کرده که با هر گونه تخطی در مورد رعایت بخشنامه مربوط به نحوه فعالیت کارکنان برخورد خواهد شد.
شرایط دورکاری در مناطق چگونه بود؟
اما اینکه در بخشنامه آبان ماه که مورد تاکید سازمان اداری و استخدامی نیز قرار گرفته، نحوه حضور کارکنان در مناطق سه گانه به چه نحوی است، مروری بر آن از این حکایت دارد که سازمان اداری و استخدامی خدمات را به دو بخش ضروری و عادی تقسیم کرد؛ به طوری که در مناطق زرد کارکنان دستگاه های با خدمات ضروری باید به طور کامل و ۱۰۰ درصد حضور پیدا کنند، اما در سایر دستگاه ها یک سوم به صورت دورکار و دو سوم حضور خواهند داشت.
در مناطق نارنجی نیز در دستگاه های ارائه دهنده خدمات ضروری، حضور کارکنان به صورت دو سوم و یک سوم دورکار هستند و در سایر دستگاه ها حضور ۵۰ درصدی بوده و ۵۰ درصد دیگر امکان دورکاری دارند.
همچنین در مناطق قرمز در دستگاه های با خدمات ضروری امکان کاهش ۵۰ درصدی نیروها وجود دارد مشروط به این که خللی در ارائه خدمات ایجاد نشود، در سایر دستگاه های شهرهای قرمز هم حضور یک سومی و دورکاری به صورت دو سوم اعمال می شود.
انتهای پیام