دوشنبه 17 دي 1403, Monday 6 January 2025, مصادف با 6 رجب 1446
از پنجره همراز به نصف جهان نگاه کنید...
کد خبر: 5651
منتشر شده در چهارشنبه, 21 فروردين 1398 20:01
تعداد دیدگاه: 0
جذب-سرمایه-خارجی-باید-دغدغه-دائمی-سازمان-سرمایه-گذاری-باشد

وزیر امور اقتصادی و دارایی با تاکید بر اینکه برای جذب منابع مالی از خارج به داخل کشور نباید از هیچ تلاشی دریغ کرد، گفت: جذب سرمایه گذاری خارجی باید دغدغه دائمی سازمان سرمایه گذاری باشد.

به گزارش پایگاه خبری همراز نیوز  به نقل از وزارت امور اقتصادی و دارایی، فرهاد دژپسند در مراسم معارفه رئیس جدید سازمان سرمایه اقتصادی و فنی ایران اظهار داشت: کارکنان سازمان سرمایه گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی ایران باید جذب سرمایه گذاری خارجی را به عنوان یک وظیفه ملی و دغدغه دائمی تلقی کنند.

وی تاکید کرد: وزارت اقتصاد و سازمان سرمایه گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی ایران بدون وقفه و با تمام توان با هم افزایی در فعالیت‌ها، برای رسیدن به اهداف تعیین شده در جلب و جذب سرمایه گذاری خارجی تلاش می‌کنند.

وزیر اقتصاد با اشاره به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری به نام رونق تولید، گفت: برای رسیدن به رونق تولید، باید عمرمان صرف بالندگی اقتصاد کشور شود.

وی با بیان اینکه رسیدن به رونق تولید ملزوماتی دارد که عمده آن مرتبط با وظایف وزارت اقتصاد است، گفت: یکی از این مقدمات، بهبود فضای کسب و کار کشور است.

دژپسند تصریح کرد: مدیریت بهبود فضای کسب و کار با وزارت اقتصاد است و این وزارتخانه باید مسیر بهبود را ترسیم کند؛ به این معنا که مأموریت‌های سایر وزارتخانه‌ها را اولویت بندی و متناسب با هدف گذاری‌ها بهترین مسیر را ساماندهی کند.

وزیر اقتصاد با تاکید بر توانمندی بخش خصوصی، اظهار داشت: بدترین نوع ورود دولت در اداره کشور، تصدی گری و بهترین شیوه سیاست گذاری و نظارت متناسب با توسعه یافتگی بخش خصوصی است.

▪️وزیر اقتصاد یکی از مهم‌ترین کارکردهای دولت را کمک به تجهیز بخش خصوصی و تأمین منابع مالی دانست.

دژپسند خطاب به کارکنان سازمان سرمایه گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی ایران گفت: باید از همه توانمندی‌های تجربی، علمی و اجتماعی خود برای جلب و جذب سرمایه گذاری‌های خارجی بهره بگیریم.

وزیر امور اقتصادی و دارایی ارتقا سرمایه‌گذاری خارجی در سال جاری را یکی از مهم‌ترین برنامه‌های سازمان سرمایه گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی ایران دانست و افزود: برای رسیدن به این مهم، باید نسبت به سختی کار، آگاهی داشت و با علم به محدویت‌ها و استفاده از حساسیت‌های فرهنگی و منطقه‌ای به نتیجه مطلوب رسید.

نوشتن دیدگاه