چهارشنبه 19 دي 1403, Wednesday 8 January 2025, مصادف با 8 رجب 1446
از پنجره همراز به نصف جهان نگاه کنید...
کد خبر: 6343
منتشر شده در یکشنبه, 22 ارديبهشت 1398 19:35
تعداد دیدگاه: 0
کاهش-اثرات-سوء-تغییرات-اقلیمی-بر-کشاورزی-کشور-با-مهندسی-ژنتیک

دانشیار بیوتکنولوژی کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس تاکید کرد: مهندسی ژنتیک می‌تواند تاثیرات سوء تغییرات اقلیمی بر کشاورزی کشور را کاهش دهد.

به گزارش پایگاه خبری همراز نیوز به نقل از ایسنا، دکتر مختار جلالی جواران با اشاره به اهمیت استفاده از فناوری‌های پیشرفته در رفع تاثیرات منفی تغییرات اقلیمی بر تولیدات کشاورزان، توجه هر چه بیشتر مسوولان عالی کشور به فناوری زیستی به ویژه مهندسی ژنتیک را خواستار شد.

وی که با همراهی جمعی از دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس به منظور آشنایی با فعالیتها و طرح‌های در دست اقدام پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در این پژوهشگاه حضور یافته بود، اظهار کرد: مهندسی ژنتیک از موثرترین و مورد توجه‌ترین زمینه‌های فناوری در حوزه کشاورزی است که خوشبختانه کشور ما به موقع با پیشرفتهای این فناوری همراه شده است. پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی از مجموعه‌هایی است که در این زمینه مایه افتخار کشور است و خوشحالم که این امکان توسط پژوهشگاه فراهم شده که دانشجویان با بازدید مستقیم از بخش‌های مختلف تحقیقاتی پژوهشگاه با پیشرفت‌ها و فعالیت‌های در حال انجام در این مجموعه پژوهشی پیشرو آشنا شوند.

عضو هیات علمی گروه بیوتکنولوژی دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس گفت: این قبیل بازدیدها نقش موثری در آشنایی دانشجویان با نیازهای پژوهشی کشور دارد و انگیزه آنها را برای فعالیتهای تحقیقاتی افزایش می‌دهد.

بر اساس اعلام روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، جلالی جواران در پایان پیشنهاد کرد که پژوهشگاه در کنار بازدیدهای مستمر حداقل یک بار در هر فصل روزی را به عنوان درب‌های باز برای بازدیدهای عمومی خصوصاً میزبانی از دانش‌آموزان اختصاص دهد و علاوه بر این از ظرفیت‌های فضای مجازی مثل وب سایت و تالارهای گفت‌وگوی اینترنتی برای آشنایی دانش‌آموزان با فناوری زیستی و فعالیتهای پژوهشگاه و پاسخ‌گویی به سوالات آنها استفاده شود.

انتهای پیام

نوشتن دیدگاه