معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با مروری بر آسیبشناسی آموزشهای حین ازدواج، گفت: این آموزشها هزینهبر است و نبود کنترل بر آموزشهای حضوری و شرایط زوجین در دسترسی به آموزشهای حضوری از دیگر آسیبهای این حوزه است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی همراز، انسیه خزعلی در سومین نشست بحث و بررسی پیرامون آموزشهای ازدواج با هدف آسیبشناسی آموزشهای حین ازدواج و بررسی روند اجرایی این آموزشها و شناسایی زمینههای هماهنگی و همافزایی بین دستگاهها اظهارداشت: با توجه به محتوای آماده، در دسترس و نظارت شده و قابل ارزیابی، آموزشهای غیرحضوری به عنوان بستری برای ارتقاء سطح آموزشهای حین ازدواج و کیفیت خدمات ارائه شده به شمار میرود.
لیلا زعفرانچی، معاون بررسیهای راهبردی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، نیز با تأکید بر تکالیف وزارت بهداشت و نهاد نمایندگی ولیفقیه در دانشگاهها در ماده ۳۸ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به مسئولیت ستاد ملی زن و خانواده در راستای اجرای بند «ذ» ماده ۱۰۲ قانون برنامه ششم توسعه پیرامون رصد و پایش مستمر برنامه دستگاهها در حوزه آموزش و مشاوره مستمر و مسئولانه نوجوانان و جوانان با اولویت خانوادهها قبل، حین و دست کم پنج سال پس از ازدواج اشاره کرد.
کبری خزعلی، رئیس شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده، همچنین طی این نشست ضمن اشاره به تاریخچه روند آموزش و همکاری شورا با وزارت بهداشت، بر نیازسنجی و اثرسنجی همزمان، شناسایی چالشها و آسیبهای آموزشهای حین ازدواج و چگونگی رفع چالشها هنگام طرح و برنامهریزی تاکید کرد.
در این نشست سایر مدعوین نیز به بررسی طرحها و تبادل نظر درخصوص ایدهها پرداختند.
در پایان مقرر شد ظرف مدت ۲۱ روز شیوه نامه اجرای آموزشهای غیرحضوری حین ازدواج با همکاری نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها و وزارت بهداشت تدوین و جهت بحث و بررسی در نشست آتی ارائه شود.
این نشست به میزبانی معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده با حضور رئیس شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده، مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاهها، نمایندگانی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان و مرکز روانسنجی هوشبهر برگزار شد./انتهای پیام
ایرنا