به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم به نقل از مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی،دویست و پنجاهمین...
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم به نقل از مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی،دویست و پنجاهمین جلسه هیئت عالی جذب اعضای هیئت علمی دانشگاهها و مراکز آموزشی شورای عالی انقلاب فرهنگی، به صورت حضوری و ویدئو کنفرانس به ریاست محمدعلی کینژاد رئیس هیئت عالی جذب در محل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.
در ابتدای جلسه کینژاد، رئیس هیئت عالی جذب در مورد "طرح مصوبات کارگروه رسیدگی به شکایات" گفت: طبق رویه شکایات آخرین مرحله شکایت در هیئت عالی جذب و در کارگروه ویژه هیئت عالی مورد بررسی قرار میگیرد و در مواردی که به اجماع برسد، برطرف میشود اما اگر اختلافی باشد مجدد در هیئت عالی طرح میشود.
در ادامه جلسه حجتالاسلام والمسلمین علی اصغر ذبیحزاده، رئیس کارگروه صلاحیت عمومی، با اشاره به ماده 13 دستورالعمل نحوه رسیدگی به شکایات داوطلبان گفت: طبق این ماده "داوطلب میتواند فقط یک بار در مرحله اول از هیأت اجرایی و یک بار در مرحله دوم از هیأت مرکزی تقاضای تجدید نظر نماید. شکایت بیش از یک بار در هر یک از مراجع مذکور مجاز نیست." اما گاهاً مشاهده میشود در بعضی از موارد هم شکایت بدوی و هم شکایت تجدید نظر صورت گرفته که خلاف آییننامه است.
همچنین محمدرضا رضوان طلب، رئیس مرکز جذب اعضای هیئت علمی وزارت علوم، در این خصوص گفت: از کلمه تجدید نظر در این ماده اینگونه برداشت شده است که یکبار رسیدگی و یکبار تجدیدنظر انجام شود که مرحله اول ارائه رأی هیئت اجرایی به هیئت مرکزی است و به همین دلیل تجدید نظر در این مرحله انجام نمیشود.
در ادامه جلسه پس از بحث و بررسی پیرامون این موضوع مقرر شد با توجه به اینکه رویه رسیدگی به شکایات تا کنون به این نحو انجام شده و نتیجه هم داشته است، متن این ماده به منظور برطرف شدن شبهه اصلاح شود و به هیأت عالی جذب ارائه شود.
در ادامه جلسه "مصوبه شورای اسلامی شدن دانشگاهها و مراکز آموزشی در خصوص نقل و انتقالات اساتید گروه معارف" مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
حجتالاسلام والمسلیمن نیکزاد عیسیزاده، معاون آموزشی و پژوهشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، پیرامون این موضوع گفت: طبق مصوبه شورای اسلامی شدن دانشگاهها نقل و انتقال اساتید گروه معارف توسط معاونت امور اساتید نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها انجام میگیرد.
معاون آموزشی و پژوهشی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها با اشاره به اینکه در برخی از دانشگاهها این مصوبه رعایت نمیشود، پیشنهاد داد: این موضوع در هیئت عالی جذب اعضای هیئت علمی دانشگاهها و مراکز آموزشی بحث و بررسی شود.
وی ادامه داد: تعداد اعضای هیئت علمی گروه معارف دانشگاههای کشور تقریباً 1100 نفر و 6000 نفر به صورت حقالتدریس است که به همین منظور ضرورت دارد آییننامه ارتقاء اساتید بهروزرسانی شود.
ساماندهی هیئت اجرایی بر مبنای آمایش آموزش عالی
دستور بعدی جلسه به موضوع "شیوه نامه مالی هیئتهای اجرایی جذب مناطق دهگانه" اختصاص داشت، پس از بحث و بررسی اعضا به تصویب هیئت عالی جذب رسید.
در ادامه جلسه درمورد موضوع ساماندهی مراکز آموزش عالی، گزارش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پیرامون وضعیت موجود و وضعیت مطلوب ساماندهی مراکز آموزشی ارائه شد.
همچنین کینژاد یادآور شد: با اجرایی شدن ساماندهی مراکز آموزشی 42 هیئت اجرایی به اضافه هیئت اجرایی منطقهای و به تفکیک علوم انسانی خواهیم داشت.
در ادامه جلسه مقرر شد هیئت عالی جذب با هماهنگی مرکز جذب هیئت علمی صدور احکام اعضای هیئت اجرایی جذب و کارگروههای صلاحیت عمومی را بر مبنای اجرای طرح آمایش انجام دهد.
تأکید کینژاد بر ضرورت حفظ شأن استاد
کینژاد با بیان این مطلب که در حال حاضر پرونده تعداد زیادی از کارمندان دستگاههای اجرایی در هیئتهای مرکزی برای تبدیل به هیئت علمی بررسی میشوند، پیشنهاد داد: به منظور حفظ شأن استاد، عنوان هیئت علمی، استادیار، مربی، دانشیار و استاد برای دانشگاهها، عنوان هیئت علمی پژوهشی برای پژوهشگاهها و عنوان هیئت علمی همسان برای سایر دستگاهها استفاده شود.
در پایان جلسه تعدادی از اعضای هیئتهای اجرایی جذب و کارگروههای صلاحیت عمومی دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی صنعتی امیرکبیر، صنعتی اراک، بناب، بیرجند، صداوسیما، علم و صنعت، رازی، فسا، سمنان، قم، صنعتی قوچان، علوم پزشکی قزوین، علوم پزشکی شهرکرد، صنعتی نوشیروانی بابل و مجتمع آموزشی شهید محلاتی قم تأیید صلاحیت شدند.
انتهای پیام/