جمعه 9 آذر 1403, Friday 29 November 2024, مصادف با 27 جمادی‌الاول 1446
از پنجره همراز به نصف جهان نگاه کنید...
کد خبر: 18155
منتشر شده در سه شنبه, 07 ارديبهشت 1400 11:02
تعداد دیدگاه: 0
quot-رستم-قاسمی-quot-کاندیداتوری-خود-در-انتخابات-1400-را-رسماً-اعلام-کرد

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، "رستم قاسمی" وزیر پیشین نفت صبح امروز در یک نشست خبری...

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، "رستم قاسمی" وزیر پیشین نفت صبح امروز در یک نشست خبری در محل یادمان شهدای انقلاب اسلامی در مجموعه فرهنگی سرچشمه، برای انتخابات ریاست‌جمهوری 1400 اعلام کاندیداتوری کرد.

در این نشست خبری مسعود زریبافان رییس اسبق بنیاد شهید و امور ایثارگران و مهدی غضنفری وزیر صنعت دولت دهم هم وی را همراهی می‌‌کردند. 

قاسمی علاوه بر عهده‌داری سکان وزارت نفت، فرماندهی قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) را نیز در کارنامه دارد.

همچنین او چهارمین وزیر دولت احمدی‌نژاد است که تاکنون اعلام کاندیداتوری کرده‌ است. ناظمی اردکانی، محمد عباسی و صادق خلیلیان دیگر وزرای دولت‌های احمدی‌نژاد هستند که در روزهای گذشته اعلام حضور کردند.

او همچنین دومین فردی است که با سابقه وزارت نفت کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری شده است. محمد غرضی دیگر کاندیدایی است که وزیر نفت بوده است.

قاسمی در گفتگویی که چند روز پیش با خبرگزاری تسنیم داشت، گفت: «رستم کاندیدای همه مردم ایران است.»

در بخشی از بیانیه اعلام کاندیداتوری رستم قاسمی آمده است: "برادران وخواهران گرامی امروز ایران با تاریخی پرافتخار ومردمی با استعداد وفرهیخته در شرایطی خاص و تعیین کننده قرار گرفته که مقام معظم رهبری بارها از آن به عنوان(( پیچ تاریخی)) یاد نموده اند که اگر از این راه با تفکر و عملگرایی بسلامت عبور کنیم ماندگار خواهیم بود و اگر خدای نا خواسته راهبریِ این حرکت تاریخی را به نااهلان و ناتوانان بسپاریم تا ابد مدیون مردم و تمامی آنهایی که برای وطن زحمت کشیده و از جان گذشتگی کرده اند، خواهیم شد.

در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: اگربتوانیم پوسته ی پیر و سنگین مدیریت اجرایی کشور را بشکنیم و با اعتماد و تکیه بر قدرت بی نهایت داخلی، مسیر و ریل حرکت اقتصاد ؛ فرهنگ و سیاست را از روزمرگی و فرسودگی به شادابی و جوانی تغییر دهیم و خیر اگر به روند اجرایی امروز کشور قانع باشیم و امید خود رانسبت به تغییر وضعیت از دست دهیم. امروز ایران سربلند نیازمند عملگرایی و اعمال سازکارهای جدیدی است که بجای کپی برداری ناقص از نسخه های شرقی و غربی، برآمده ازفرهنگ؛ تمدن؛ و ارزشهای والای اسلامی و ایرانی باشد. عزیزان من، امروز حل مشکلات کشور با مماشات و کلمات نخ نما شده ای مانند اصلاح امور و امثالهم حل نخواهدشد چراکه اگر با این روش قرار بود مشکلات مرتفع گردد مردم شریف ایران اینچنین در سختی و رنج نبودند.

این بیانیه می‌افزاید: امروز وقت ماندن درگذشته نیست، مردم آینده را میخواهند و از دعواهای سیاسی، از حزب گرایی و از سیاه و سفید دیدنِ عقاید خسته اند و اینبار خام وعدههای صد روزه غیر واقعی نمیشوند. این بار ملت به وعده‌های ((خواهد شد و باید بشود)) توجهی نمی کنند و نگاه می کنند رئیس دولتی که قرار است گام دوم انقلاب را بردارد در کارنامه اش چه کار کرده و کجای کشور را آباد ساخته و در گذشته چطور به جوانان اعتماد نموده است، مردم کسی را می خواهند که سر لوحه افکار و رفتارش برای انتخاب مدیران کشور، به جای نسبت خانوادگی و حزبی، نامه امیرالمومنین ع به مالک اشتر باشد که فرمود((برگزیده‌ترین وزیران تو کسانی باشند که سخن حق بر زبان آورند، هر چند حق تلخ باشد و در کارهایی که خداوند برای دوستانش نمیپسندد تو را یاری ندهند، هر چند که این سخنان و کارها تو را ناراحت کند)). 

رستم قاسمی در این بیانیه نوشته است: من آماده‌ام تا سالها تجربه‌ی خدمت به مردم در حوزه های اقتصاد، عمران فرهنگ و دیپلماسی سیاسی و اقتصادی که در کنار سردار بزرگ ایران حاج قاسم سلیمانی آموخته ام را با همکاری جوانان و همفکری بزرگانِ صاحبِ تجربه به کار گیرم تا بتوانیم ایرانی بسازیم در تراز ایران. آماده‌ام تا با کمک قوه قضاییه که در آن حرکت های خوبی آغاز شده، مسببین خون جوانانی که بی دلیل و به خاطر سوءمدیریت داخلی و سوءاستفاده دشمنان خارجی برزمین ریخته شد را به مردم معرفی کنم و با کمک قوه مقننه که با شعار مردمی بودن و انقلابی گری شروع به کار کرده است خلاهای قانونی که باعث به وجود آمدن مشکلات عدیده و رانت های بزرگ برای ویژه خواران شده است را از بین ببرم....  آماده ام تا صلح و اقتدار را در کنار هم به مردم ایران هدیه کنم، و بار دیگرهمچون زمان ریاستم بر اوپک مهم ترین سازمان منطقه ای دنیا در حوزه اقتصاد، نشان دهم که می توانیم و می شود با حفظ خط قرمزهای انقلاب اسلامی با کشورهای منطقه و دنیا ارتباط داشت و نیازی به فداکردن دارایی های مادی و معنوی کشور مانند انرژی هسته ای نخواهد بود.

انتهای پیام/

نوشتن دیدگاه