سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی از حضور ۵ وزیر پیشنهادی در این کمیسیون برای ارائه...
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی از حضور ۵ وزیر پیشنهادی در این کمیسیون برای ارائه برنامه هایشان خبر داد.
زهرا شیخی در گفت و گو با ایسنا در توضیح جلسه کمیسیون بهداشت و درمان گفت: جلساتی با حضور وزرای پیشنهادی کشاورزی، امور خارجه، دفاع، آموزش و پرورش و علوم و تحقیقات برگزار شد.
وی با اشاره به توضیحات وزیر پیشنهادی خارجه گفت: آقای امیرعبداللهیان سیاست خارجی متوازن و دیپلماسی و تعامل هوشمند، تحول اصلاح فرآیندها و ارتقای ساختارها در چارچوب سیاست های نظام را از جمله اولویت و برنامه های اصلی خود بیان کرد و تاکید داشت که روابطمان را تنها به یک منطقه و یک کشور خاص محدود نکرده و با کشورهای دیگر هم مراوده و رابطه خواهیم داشت.
به گفته شیخی، توجه به مدیریت مستقیم پروژهها در حوزههای تخصصی اقتصادی، حرکت فعال در عرصه بین المللی مدیریت بحران کرونا، افزایش اقتدار و قدرت ملی، دیپلماسی پویا و تعامل هوشمندانه با جهان، تامین منافع و مصالح ملی جمهوری اسلامی ایران، ارتباطات موثر و مطلوب با کشورهای خارجی در حوزه اقتصاد، تجارت، فرهنگ، فناوری، تلاش برای خنثی سازی تحریم ها از دیگر برنامه های وزیر پیشنهادی خارجه است.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی درباره مباحث مطرح شده با حضور وزیر پیشنهادی دفاع نیز گفت: آقای آشتیانی این موضوع را مطرح کرد که با توجه به شرایط کرونا در سالهای آتی لازم است که در حوزه پشتیبانی و سلامت دفاعیمان ضمن نگاه تیزبینانه به مراقبت و دفاع در برابر تهدیدات زیستی و توجه به بخش بهداشتی و درمانی کشور برای مراقبت بیشتر توجه شود و با سرعت زیاد تغییرات در محیط های راهبردی و افزایش سطح تمهیدات را مورد توجه قرار دهیم. همچنین متخصصان و دانشمندان داخلی را به صورت علمی و همه جانبه و با تکیه بر توانمندی داخلی تقویت کرد.
شیخی به حضور وزیر پیشنهادی علوم اشاره و اظهار کرد: آقای زلفی گل بیان کرد که علم و فناوری باید پایه تحول و دانشگاه در متن تحولات باشد و در حاشیه بودن دانشگاهها یکی از ایرادات فعلی کشور است که در صورت رای اعتماد مجلس این نگاه را تغییر دهم. اعضای کمیسیون تاکید داشتند که پروژههای علمی در دانشگاهها باید به سمت محصول محور شدن برود و از عدم مهارت آموزی و بروزرسانی دانشگاهها و نبود انگیزه در اساتید انتقاد کرده و خواستار کارایی و اثربخشی نحوه آموزش و ارائه راهکارهایی برای نظارت دقیق با رویکرد کارآمدی بر دانشگاه ها شدند.
وی افزود: در جلسه با حضور وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش تاکید شد که وزیر آموزش و پرورش آینده باید برنامه های دقیق و کاربردی داشته و توانمندی خود را ثابت کند تا نمایندگان به این اقناع برسند که می تواند تصدی وزارت خانه به این عظمت را بر عهده بگیرد.
شیخی در پایان درباره جلسه با وزیر پیشنهادی کشاورزی گفت: آقای ساداتی نژاد استفاده از ظرفیت کشت دیم، توسعه و مکانیزاسیون باغات، تقویت خودکفایی کالاهای اساسی، اهمیت موضوع سلامت غذایی و ارگانیک و اهمیت و افزایش سطح پوشش بیمه محصولات کشاورزی را از جمله برنامه های خود مطرح کرد. نمایندگان نیز دغدغه ها و مسائلی را در حوزه بحران آب و کمبود آب شرب و کشاورزی، آب فلات مرکزی، ارائه الگوی کشت بر اساس اقلیم، ابراز نگرانی در مورد سموم و کودها و قاچاق آنها، استانداردهای غذایی و تراریختهها، بحث اقتصاد گیاهان دارویی و سند ملی گیاهان دارویی را بیان کردند.
انتهای پیام