ری- وزیر اطلاعات گفت: تهمت و افترا زدن یا بازی با آبروی دیگران حتی به اسم افشاگری و فحش دادن، برای...
ری- وزیر اطلاعات گفت: تهمت و افترا زدن یا بازی با آبروی دیگران حتی به اسم افشاگری و فحش دادن، برای دفاع از جمهوری اسلامی خسارتبارترین اعمال است.
به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام سید محمود علوی شامگاه دوشنبه و هم زمان با شب عاشورای حسینی در مراسم عزاداری در حرم امام خمینی (ره) طی سخنانی با بیان این که سیاست ما در حفظ نظام باید حسینی(ع) باشد، گفت: تهمت و افترا زدن یا بازی با آبروی دیگران حتی به اسم افشاگری و فحش دادن، برای دفاع از جمهوری اسلامی خسارتبارترین اعمال است.
وزیر اطلاعات ادامه داد: دفاع از جمهوری اسلامی باید در چارچوب شرع مقدس اسلام باشد، در دفاع از نظام فحش به این و آن بدهیم و با نیش زبان آسیب برسانیم پذیرفتنی نیست، گاهی بعضی رفتارهایی میکنیم که آدم تعجب میکند اینها چه ربطی به مکتب امام حسین(ع) و نظام دارد و جمهوری اسلامی دارد.
علوی گفت: اگر اسلام در خطر باشد، نمیتوانیم بیتفاوت باشیم، باید از اسلام دفاع کرد، امام راحل(ره) زمانی که برای اسلام احساس خطر کرد، سکوت را جایز ندید، گاهی خطر متوجه اصل اسلام است و دشمن به دنبال این است که نامی از اسلام نباشد. گاهی خطر به این شکل است که احکام اسلام را تحریف و وارونه میکنند. آن وقت اسم اسلام باقی میماند اما در مقام عمل از اسلام چیزی باقی نمی ماند.
برای حفظ حکومت اسلامی هم نباید مرتکب خلاف شرع شد
وی گفت: امام حسین(ع) شرایط آن روز را شرایط دفاع از دین تشخیص داد، باید بدانیم، اسلام نردبانی برای رسیدن به حکومت نیست. لذا در حکومت اسلامی باید اسلام پیاده شود و نباید در حکومت اسلامی معصیت باشد. برای حفظ حکومت اسلامی هم نباید مرتکب خلاف شرع شد، برای امام حسین(ع) مهم این بود که تکلیفش در دفاع از اسلام را انجام دهد و اگر موفق شد بنی امیه را ساقط کند و یا لااقل آبروی بنی امیه را ببرد که مردم رفتار آنها را به نام اسلام ننویسند. امام راحل(ره) همین درس را از مکتب سیدالشهدا(ع) گرفت و فرمود مهم برای ما این است که از اسلام دفاع کنیم و نتیجه دست خدا است.
علوی افزود: در مکتب سیدالشهدا(ع) همه چیز بر اساس شرع است و این برای ما سرمشق است، ما در دفاع از انقلاب و ادامه راه امام راحل(ره) و در پرتو رهنمودهای شرع مقدس اسلام توسط مقام معظم رهبری باید این رویه را دنبال کنیم، اساس شرع مقدس اسلام است، چون انقلاب و جمهوری اسلامی برای حفظ و اجرای اسلام است، لذا اگر بخواهیم نظام را حفظ کنیم که اوجب واجبات است، باید در چارچوب احکام شرع باشد، اگر با خلاف شرع بخواهیم جمهوری اسلامی را حفظ کنیم، نقض غرض است چون جمهوری اسلامی برای شرع است و نمیشود با خلاف شرع آن را حفظ کرد.
وزیر اطلاعات با تاکید بر این که هر حرکت سیاسی ما باید دینپایه و شرعپایه باشد، گفت: در غیر این صورت خدای ناکرده به جای این که در مسیر یک سیاست الهی حرکت کنیم، یک سیاست غیرالهی و دنیایی میشود. اگر سیاست ما دنیاپایه شد، ضرر میکنیم و خسارت میبینیم و به جای این که اسلام را احیا کنیم، به اسلام آسیب می رسانیم، اگر سیاست ما هم در چارچوب شرع باشد، حسینی و الهی است، وگرنه، دنیایی است.
علوی اضافه کرد: قانون اساسی ما پیشبینی میکند که قانون مصوب مجلس باید در چارچوب اسلام باشد و شورای نگهبان را پیشبینی کرده است که اگر قانون مغایرت با شرع مقدس اسلام داشت، شورای نگهبان اعلام کند و در جمهوری اسلامی به صورت قانون در نیاید، سیاست و دنیای ما باید از دین ما تبعیت کند؛ در غیر این صورت ضرر میکنیم، در پرتو درسهای عاشورا و قیام سیدالشهدا(ع) باید سیاست ما از دیانت تبعیت کند، بر این پایه، جمهوری اسلامی نیازمند متدینِ سیاستمدار است؛ یعنی اول متدین و بعد دینفهم باشد.
وزیر اطلاعات گفت: اگر ما در مقام دفاع از نظام و انقلاب از راه معصیت عمل کنیم، نتیجه نمیگیریم و مثل مردم کوفه میشویم. خیلی از مردم کوفه برای رضای خدا به جنگ امام حسین(ع) آمدند و با ریختن خون امام حسین(ع) سعی می کردند خودشان را به خدا نزدیک کنند. مگر هر چیزی را انسان مورد رضای خدا تشخیص داد، واقعا همان می شود؟! گاهی انسان احساس میکند برای رضای خدا میتواند گناهی را انجام دهد و حرام خدا، حلال نمی شود. باید دین را اساس قرار دهیم.