جمعه 2 آذر 1403, Friday 22 November 2024, مصادف با 20 جمادی‌الاول 1446
از پنجره همراز به نصف جهان نگاه کنید...
کد خبر: 16874
منتشر شده در پنج شنبه, 16 بهمن 1399 17:38
تعداد دیدگاه: 0
رئیس کنترل کیفی فولادسازی و ریخته‌گری مداوم خبر داد:

با توجه به اهمیت اطلاع از آخرین وضعیت پارامترهای کیفی نواحی تولیدی، پروژه‌ای با عنوان «داشبورد مدیریت کنترل کیفی» طراحی و اجرا گردید.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی همراز، محمــدمــهدی مــرنــدی، رئیــس کنــتــرل کیــــفی فولادسازی و ریخته‌گری مداوم فولاد مبارکه، ضمن اعلام این خبر گفت: امروزه نقش مهم ارتقای کیفیت محصولات و خدمات در بقا و افزایش سودآوری سازمان‌ها بر کسی پوشیده نیست. تمامی شرکت‌ها و سازمان‌های سرآمد دنیا دو موضوع نوآوری و کیفیت را سرلوحۀ اهداف خود قرار داده‌اند و پیوسته در جهت بهبود مستمر کیفیت گام برمی‌دارند.
وی با تأکید بر اینکه مدیریت شرکت فولاد مبارکه از ابتدای بهره‌برداری به افزایش کیفیت محصولات و ارتقای روزافزون رضایت مشتریان عنایت ویژه‌ای داشته‌اند، ادامه داد: در همین خصوص و با توجه به اهمیت اطلاع از آخرین وضعیت پارامترهای کیفی نواحی تولیدی، پروژه‌ای با عنوان «تهیه داشبورد مدیریت کنترل کیفی» طراحی و اجرا شد.
وی در تشریح چگونگی اجرای این پروژه گفت: این پروژه در دو فاز تعریف شد؛ در فاز اول آن که به اجرا رسیده، مهم‌ترین پارامترهای کیفی هریک از چهار ناحیۀ تولیدی مشخص می‌شود و توسط نشانگرهای مدرج برای مخاطبان نمایش داده می‌شود. در پایین هر نشانگر، عدد واقعی هر پارامتر و همچنین برنامۀ (Plan) سال و روی نیم‌دایرۀ نشانگر نیز از پایین‌ترین عملکرد سالانه به قبل با رنگ قرمز و از بهترین عملکرد به بعد با رنگ سبز نمایش داده شده است. عدد مربوط به برنامۀ سال، با رنگ آبی نوشته شده و روی نشانگر با یک خط آبی‌رنگ باریک مشخص شده است. عدد واقعی هر پارامتر در آن لحظه نیز با عقربۀ مشکی‌رنگ در نشانگر نمایش داده می‌شود.
رئیس کنترل کیفی فولادسازی و ریخته‌گری مداوم با بیان اینکه در ناحیۀ آهن‌سازی پارامترهای درصد در رِنج (Range) متالیزاسیون (درجۀ فلزشدگی) آهن اسفنجی، درصد در رنج دانه‌بندی کمتر از 5 میلی‌متر آهن اسفنجی و همچنین درصد در رنج کربن آهن اسفنجی به تفکیک نمایش داده می‌شوند، ادامه داد: در ناحیۀ فولادسازی دو پارامتر درصد تختال بدون عیب و درصد تختال تولیدی مطابق سفارش نمایش داده می‌شوند.
مرندی گفت: در ناحیۀ نورد گرم نیز بازده کیفی کل نورد گرم و همچنین بازده کیفی سهم نورد گرم نشان داده شده است و ناحیۀ نورد سرد دارای سه صفحۀ مجزاست. در قسمت محصولات پوشش‌دار، بازده کیفی محصولات گالوانیزه، رنگی و قلع اندود قابل مشاهده است. در قسمت محصولات سرد، بازده کیفی محصولات سرد و اسیدشویی و در صفحۀ دیگر نیز بازده کیفی محصولات با کیفیت سطحی MA و MB نمایش داده می‌شود.
وی از اجرا شدن فاز دوم این پروژه در سال آینده خبر داد و گفت: اطلاعات جزئی‌تری از پارامترهای کیفی نواحی تولیدی مانند درصد عیوب تختال به تفکیک ماشین‌های ریخته‌گری، درصد عیوب هریک از واحدهای ناحیۀ نورد سرد به‌طور جداگانه و... به داشبورد اضافه خواهد شد.
مرندی با تأکید بر اینکه دسترسی به این داشبورد به معاونان تکنولوژی و بهره‌برداری، مدیران کنترل کیفی و مدیران نواحی تولیدی، واحد حراست و رؤسای کنترل کیفی نواحی اعطا شده است، اظهار امیدواری کرد: اطلاعات نمایش داده‌شده در این نشانگرها مورد استقبال و استفادۀ مدیران سازمان قرار گیرد.
وی در خاتمه از حمایت‌ها و راهنمایی‌های ارزشمند مدیر کنترل کیفی و همچنین همکاری تمامی رؤسا و کارشناسان کنترل کیفی نواحی تولیدی و همچنین از زحمات همکاران واحد سیستم‌ها و فناوری اطلاعات و شرکت ایریسا که در به ثمر رسیدن این پروژه نقش مهمی ایفا کردند، تشکر و قدردانی کرد.

نوشتن دیدگاه