چهارشنبه 3 ارديبهشت 1404, Wednesday 23 April 2025, مصادف با 24 شوال 1446
از پنجره همراز به نصف جهان نگاه کنید...
کد خبر: 18468
منتشر شده در شنبه, 25 ارديبهشت 1400 21:33
تعداد دیدگاه: 0
دلنوشته-مشترک-نیما-جاویدی-و-سعید-روستایی؛-«نویسندگی»-را-ارج-بنهیم

نیما جاویدی و سعید روستایی در دل‌نوشته‌ای مشترک همزمان با روز بزرگداشت فردوسی، بر اهمیت و ارج...

نیما جاویدی و سعید روستایی در دل‌نوشته‌ای مشترک همزمان با روز بزرگداشت فردوسی، بر اهمیت و ارج نوشتن و نویسندگی تاکید کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، همزمان با بزرگداشت روز حکیم ابوالقاسم فردوسی برابر با ۲۵ اردیبهشت‌ماه سعید روستایی و نیما جاویدی دو کارگردان سینما مشترکا در یادداشتی که در اختیار خبرگزاری مهر قرار دادند ضمن تبریک این روز، از موهبت «نوشتن» گفتند.

در این یادداشت آمده است:

«روز پاسداشت بزرگ حماسه سرای فارسی زبان، حکیم ابوالقاسم فردوسی دست کم فرصتی است باارزش برای یادآوری جایگاه پر اهمیت شعرا و نویسندگان ایرانی در تمام ادوار تاریخ این سرزمین کهن.

چه بسا این روزها علاقه مندان به عرصه نویسندگی در تمامی حوزه‌های مرتبط، به خاطر معدود نگاه‌های عوامانه و سطحی نسبت به آینده این هنر جذاب و شریف دچار تردید گردند.

بر خود می‌دانیم که به عنوان بخش بسیار کوچکی از جامعه بزرگ، محترم و شریف نویسندگان ایرانی، این جایگاه مهم در شکل‌گیری زبان و فرهنگ کشورمان را ارج بنهیم.

صادقانه بر این باوریم که بسیار خوش اقبال بوده‌ایم و بی‌شک لطف پروردگار متعال نصیبمان شده است که زلفمان به زلف یاری چون قلم گره خورده و از لذت بی انتهای نوشتن بهره مند شده‌ایم.

نمیرم از این پس که من زنده‌ام

که تخم سخن را پراکنده‌ام

بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی فرخنده باد.

سعید روستایی- نیما جاویدی»

نوشتن دیدگاه