به گزارش خبرگزاری تسنیم، حسین ساکی بازیکن تیم فوتبال امید کشورمان در خصوص شرایط تیم امید در تایلند...
به گزارش خبرگزاری تسنیم، حسین ساکی بازیکن تیم فوتبال امید کشورمان در خصوص شرایط تیم امید در تایلند گفت: خداراشکر شرایط تیم خوب است. ما در روستایی در جنوب تایلند هستیم و امکانات خوبی داریم. نسبت به سایر تیمهای گروهمان زودتر به محل برگزاری مسابقات آمدیم تا با شرایط آب و هوایی و تغییر ساعت وفق پیدا کنیم.
وی در خصوص شهادت سردار قاسم سلیمانی تصریح کرد: ما دیروز وقتی خبر را شنیدیم خیلی شوکه شدیم، هم بازیکنان و هم اعضای کادرفنی ناراحت شدیم و قبل از تمرین یک دقیقه به احترام سردار سلیمانی سکوت کردیم. شهدا از نظر دنیوی حضور ندارند و همیشه زنده هستند و قهرمانان واقعی آنها هستند.
بازیکن خوزستانی تیم فوتبال امید در خصوص عزاداری خوزستانیها در پی شهادت سردار سلیمانی خاطرنشان کرد: سردار سلیمانی همیشه وقتی در خوزستان مشکلی پیش میآمد شخصا حضور پیدا میکرد و به مردم کمک میکرد.
انتهای پیام/