رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با بیان اینکه تقریبا به ازای هر ۵۷ دانش آموز با نیازهای...
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با بیان اینکه تقریبا به ازای هر ۵۷ دانش آموز با نیازهای ویژه، یک نیروی توانبخشی داریم که فاصله زیادی با استانداردها دارد گفت: قرار است دانشگاه فرهنگیان به صورت مشترک با دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی اقداماتی برای تامین گفتاردرمان و نیروهای توانبخشی را در دستورکار قرار دهند تا این نقیصه جبران شود.
سید جواد حسینی در گفتوگو با ایسنا، درباره طرح اعطای کمک هزینه خدمات حمایتی و توانبخشی به دانش آموزان استثنایی اظهار کرد: یک فصل اعتباری تحت عنوان توانبخشی و بستههای حمایتی داریم. اخیرا بیش از سه میلیارد تومان برای بسته حمایتی را ابلاغ کردیم و هفت میلیارد تومان از اعتبارات مان مربوط به توانبخشی است.
وی افزود: امسال کمک هزینه خرید ویلچر از ۸۰۰ هزارتومان به یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان افزایش یافته است. تعهد خدمات داندانپزشکی هم یک میلیون تومان بود که به یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسیده است. کمک خوبی برای کاشت حلزون و تعمیر آن نیز ارائه میشود. بودجه طرح خدمات حمایتی را مرتب تامین و هزینههای درمانی دانشآموزان را پرداخت میکنیم. سامانهای به همین منظور راهاندازی شده که نیازمندیهای دانشآموزان در آن ثبت و رسیدگی میشود.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور درباره کمبود نیروی توانبخشی، گفتاردرمانی و کاردرمانی نیز گفت: متاسفانه در حوزه توانبخشی به دلیل اینکه میزان خروجی مناسبی از دانشگاه فرهنگیان نداریم و نیرویی نیز از طریق آزمون استخدامی ماده ۲۸ اساسنامه جذب نمیشود دچار کمبودهایی هستیم.
حسینی ادامه داد: نیروهایی که در اختیار داریم یا خود سازمان جذب کرده و یا نیروهای طرحی از دانشگاههای دیگر هستند. قرار است دانشگاه فرهنگیان به صورت مشترک با دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی اقداماتی برای تامین گفتاردرمان و نیروهای توانبخشی را در دستورکار قرار دهند تا این نقیصه جبران شود.
وی ادامه داد: تقریبا به ازای هر ۵۷ دانش آموز، یک نیروی توانبخشی داریم که فاصله زیادی با استانداردها دارد.
انتهای پیام