شنبه 29 دي 1403, Saturday 18 January 2025, مصادف با 18 رجب 1446
از پنجره همراز به نصف جهان نگاه کنید...
کد خبر: 7380
منتشر شده در دوشنبه, 17 تیر 1398 08:30
تعداد دیدگاه: 0
پردیس-quot-تربیت-معلم-مبلغ-quot-چه-معلمانی-را-تربیت-می‌کند؟

علیرضا حاجیان‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره راه‌اندازی مرکز" تربیت مبلغ...

علیرضا حاجیان‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره راه‌اندازی مرکز" تربیت مبلغ معلم" اظهار‌ کرد: دانشگاه فرهنگیان مراکز تربیت معلم را تحت پوشش دارد و توافقی میان این دانشگاه‌ با حوزه‌های علمیه منعقد شد تا پردیسی را برای تربیت "معلم مبلغ" با مشارکت حوزه ایجاد کنند.

وی افزود: بر این اساس، طلاب علاقه‌مند به شغل معلمی می‌توانند با شرکت در آزمون سراسری و انتخاب رشته، دانشگاه فرهنگیان را برای ادامه تحصیل انتخاب کنند.

حاجیان‌زاده یادآور شد:‌ رویکردی که در پردیس "تربیت معلم مبلغ" پیگیری می‌شود این است که به جز دروس تخصصی و عمومی، روش‌های  تبلیغی و کار تربیتی به شیوه مهارتی تدریس شود و دانشجویان به جز کسب دانش می‌توانند مهارت‌های لازم در این زمینه را برای حضور در مدارس  کسب کنند.

دبیر ستاد همکاری‌های حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش گفت: امسال برای نخستین‌ بار، پردیس "‌تربیت مبلغ معلم" در قم به همراه چند شهر دیگر از جمله یکی از شهرهای استان خوزستان، بناب و شیراز راه‌اندازی شد و به تدریج در سراسر کشور توسعه می‌یابد؛ طلاب علاقه‌مند علاوه بر شرکت در کنکور و انتخاب دانشگاه فرهنگیان می‌توانند از طریق آزمون استخدامی نیز وارد آموزش و پرورش شوند.

حاجیان زاده تصریح‌کرد: طلاب سطح یک می‌توانند در دوره کارشناسی به دانشگاه فرهنگیان وارد شوند از سوی دیگر طلاب می‌توانند در هشت رشته آزمون استخدامی آموزش و پرورش متقاضی شده و در این آزمون شرکت کنند و در صورت قبولی وارد عرصه معلمی شوند؛ پیش از این طلاب در سه رشته عربی، معارف و تربیتی می‌توانستند متقاضی شوند که هم‌اکنون به هشت رشته از جمله فسلفه، علوم اجتماعی‌، تاریخ و آموزگاری گسترش یافته است.

وی در پاسخ به این پرسش که "طلابی که برای رشته آموزگاری داوطلب می‌شوند، باید تحصیلات مرتبط را داشته باشند؟" گفت:‌ آموزگار دروس مختلفی را تدریس می‌کند و افرادی که در حوزه هستند به جز دروس تخصصی مانند فقه و معارف، دروس تربیتی و تخصصی دیگری را هم گذرانده‌اند به‌گونه‌ای که در قم، حوزه‌ علمیه حدود 300 رشته را طراحی کرده است که بخش عمده‌ای راه‌اندازی شده و توسعه رشته‌های تخصصی مدنظر است.

انتهای پیام/

نوشتن دیدگاه