سیداحمد میرزاده، شاعر کودکان و نوجوانان و داور چند جشنواره شعر کشور در اعتراض به نامگذاری خیابانهای تهران به اسم هنرمندان مخالف نظام اسلامی نوشت: چه اتفاقی افتاده است؟ آیا سیل ِ بیامان ِ آغازِ سال، خانه هنر انقلاب را نیز ویران کرده است؟ بعد از ۴۰ سال که از پیروزی انقلاب میگذرد این نامگذاری و...
وی با برشمردن نام چند تن از نویسندگان و شاعران انقلابی ادامه داد: چرا حتی نام یک نفر از هنرمندان انقلاب در این لیست نیست؟ آیا علی معلم دامغانی، یوسفعلی میرشکاک، محمدرضا سرشار، مرحوم فرجالله سلحشور و ... دهها هنرمند نامآور ِ بزرگ شایسته آن نیستند که در پایتختِ جمهوری اسلامی خیابانی به نام آنان باشد؟
میرزاده در عین پرسید: راستی هنر ِ انقلاب در این چهل سال، هیچ دستاوردی نداشته است؟ این بدسلیقگی است؟ لجبازی است؟ یا داستانِ دیگری است؟ راستی به نسل نوجوان ِ امروز چه باید گفت؟ نسل ِ جوانتر ِ این کشور به رویدادها و رفتار مدیران و تصمیمگیران چگونه مینگرند؟ آنان این ناهماهنگی و ناهمسویی دستگاههای فرهنگی کشور را چگونه ارزیابی میکنند؟
پیش از این، محمدرضا سرشار، نویسنده پیشکسوت و پایهگذار انجمن قلم ایران در مطلبی، نامگذاری خیابانها به نام افراد غربزده را بیانگر استیلای فرهنگ لیبرالی دانسته بود.
شورای شهر در تازهترین تصمیمات خود، نامگذاری چند خیابان در تهران به نام محمدرضا شجریان، سیمین بهبهانی، فروغ فرخزاد، هوشنگ ابتهاج، حسین منزوی، مهدی اخوان ثالث و ... را تصویب کرده است. این تصمیم، موجب واکنشهای انتقادی در سطح فعالان فرهنگی، نویسندگان و هنرمندان شده است.
انتهای پیام/