به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ جمعیت هلال احمر در عرصه بین المللی بواسطه کارکرد و عملکرد...
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ جمعیت هلال احمر در عرصه بین المللی بواسطه کارکرد و عملکرد مثبتی که در داخل و خارج داشته است از یک جایگاه برتر و رفیعی برخوردار بوده است و در بین کشورهای منطقه بهعنوان جمعیتی پویا و فعال منبعث از تجارب ارزشمند و داشتن نیروهای مخلص داوطلب شناخته میشود.
اما مدتی است نتیجه بیتدبیری و بیتوجهی و چه بسا نگاههای خاص بر گرفته از انحصارگرایی در انتصاب مدیریت، باعث شده که اعتبار هلااحمر حداقل در داخل کشور خدشهدار شود.
جمعیت هلال احمر در حال حاضر فاقد رئیس است و علیرغم اینکه در جلسه 23 آذر ماه رزومه هفت گزینه برای تصدی ریاست جمعیت هلال در جلسه شورایعالی جمعیت هلال احمر، انتخاب شدند و در همان جلسه طی نامهای، سید سلمان سامانی با 9 رأی و محمد رضا نوروزی با 8 رای برای تصدی ریاست هلال به رئیس جمهور معرفی شدند اما با گذشت حدود 40 روز هنوز رئیس جمعیت هلال احمر از سوی حسن روحانی تعیین نشده است.
در حالی وضعیت ریاست هلال احمر مشخص نیست که اعتماد عمومی به این نهاد کاهش پیدا کرده است و امروزه شاهدیم که بخش بزرگی از کمکهای مردمی به مردم از کانال نهادهای مردمی انجام میشود این محصول عملکرد ریاست سابق جمعیت هلال احمر است که به اتهام ارتکاب برخی تخلفات، بازداشت شد و در نهایت استعفا رخ داد و منجر به تشکیل پرونده وی در مراجع قضایی شد.
جمعیت هلال احمر این روزها وضعیت خوبی را ندارد و درگیریها در این نهاد شکل گرفته است همچنین اخبار غیر رسمی حاکی از آنست که هنوز رئیس جمهور با استعفای پیوندی موافقت نکرده است همچنین اعضای شورایعالی جمعیت هلال احمر نیز در خصوص شرایط به وجود آمده سکوت کردهاند و حاضر به مصاحبه با خبرنگاران در این باره نیستند و این در حالیست که این روزها، مردم سیلزده در جنوب کشور شرایط خوبی را ندارند و اخبار حاکی از آنست که خدمترسانی در این مناطق به کندی انجام میشود.
با توجه به شرایط اقلیمی کشور، حداقل انتظار این بود که رئیسجمهور در تعیینتکلیف ریاست این جمعیت هیچ تعللی نداشته باشد تا دود این تعلل و بیتدبیری در ایام سخت و بحرانی مثل سیل و بلایای طبیعی در چشم مردم مصیبتزده نرود.
انتهای پیام/