اللهوردی دهقانی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم با بیان اینکه توانمندیهای بسیاری در...
اللهوردی دهقانی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم با بیان اینکه توانمندیهای بسیاری در حوزههای مرتبط با بهداشت و درمان در کشور داریم، گفت: با توجه به پولساز بودن این رشتهها، اکثر دانشآموزان ما از سطح دبیرستان و دانشگاه به سمت این رشتهها جذب میشوند.
وی عنوان کرد: اصلی به نام "تعارض منافع" وجود دارد و بسیاری از دوستان معتقدند ما برای مدیریت حوزههای مختلف باید کسانی را انتخاب کنیم که مدیر باشند، در عین حال که به مسائل آن حوزه آشنا و صاحبنظر باشند و منافعی در آن قسمت نداشته باشند.
دهقانی افزود: واقعیت این است که در سطوح کلان مدیریتی وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی عمدتاً از پزشکان استفاده کردیم که به نحوی منافع صنفی خود را به منافع ملی و عمومی ترجیح دادهاند.
نماینده مردم ورزقان در مجلس شورای اسلامی گفت: حالا نمیگوییم اصلاً از پزشکان نباید استفاده کرد منتهی معتقدیم از متخصصان و پزشکانی به عنوان وزیر بهداشت و درمان و معاونین آن در دولت آینده استفاده شود که همه مسائل و مشکلاتی که در حوزههای مختلف بیمه، دارو و درمان وجود دارند را برطرف کنند.
دهقانی با تأکید بر این نکته که بیمهها مشکلات بسیاری با بهداشت و درمان دارند، ادامه داد: ما اکنون در کشور چندین نوع بیمه و خدمات گوناگون داریم که هر کدام سطح، کیفیت و کمیت گوناگون دارد؛ اینها مواردی هستند که در عرصه بهداشت و درمان و آموزش پزشکی باید مورد توجه قرار گیرد.
وی عنوان کرد: یکسری مشکلات و مسائل در نظام بهداشت و درمان کشور وجود دارد که زیبنده نظام ما نیست و مردم هم واقعاً از این امر رنج میبرند.
دهقانی با اشاره به مؤلفههای وزیر بهداشت دولت جدید گفت: وزیر بهداشت باید شخصی باشد که جلوی زیرمیزیهایی که در بیمارستان و مطبهای خصوصی دریافت میشود، را بگیرد؛ هر چند در هشت سال پیش و طی طرحی در دولت نهم قرار بود ارزش افزوده در اختیار بیمارستانها قرا گیرد تا مسئله زیرمیزیها حل و جمع شود اما متاسفانه این اتفاق روی نداد و اطرافیان بیمار باید علاوه بر پرداخت هزینههای مختلف درمان، مبلغ کلانی را هم بابت زیرمیزی پرداخت کنند تا بیمارشان عمل شود.
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اینها مسائل و تبعیضاتی است که باید حل شود تا در دولت آینده شاهد چنین مواردی نباشیم.
دهقانی همچنین به ظرفیتهای پزشکی در کنکور و عدم پراکندگی مناسب پزشکان در کشور اشاره و تصریح کرد: این نکته قابل توجهی است که باز هم از تعارض منافع در این عرصه نشأت میگیرد؛ سیاستگذاران عرصه بهداشت و درمان باید این سیاستها و تدبیر را بیاندیشند یعنی ما اگر متخصص بیشتری را به قدر استاندارد و حتی بیشتر داشته باشیم، تا کمبود پزشک در کشورمان حل شود.
انتهای پیام/