به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، سیدجواد حسینی ظهر امروز در جلسه شورای اداری سیستان و بلوچستان...
به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، سیدجواد حسینی ظهر امروز در جلسه شورای اداری سیستان و بلوچستان با اشاره به نگاه ویژه وزارت آموزش و پرورش به این استان، اظهار داشت: خوشبختانه صبح امروز کلنگ احداث پردیس دانشگاه فرهنگیان خواهران در زاهدان به زمین زده شد و همه تلاشمان را به کار میگیرم که این پروژه به موقع به بهرهبرداری برسد.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش افزود: همچنین صبح امروز کلنگ احداث نخستین مدرسه ویژه کودکان اوتیستم که چهل و هشتمین مدرسه اوتیسم کشور محسوب میشود در زاهدان به زمین زده شد که تلاش خواهیم کرد این مدرسه در کوتاهترین زمان ممکن به بهرهبردرای برسد.
وی ادامه داد: هزینه تعلیم و تربیت کودکان استثنایی که کودکان دچار اوتیسم هم از این قشر محسوب میشوند بین 3 تا 5 برابر هزینه یک دانشآموز عادی است؛ در این راستا آموزش و پرورش استثنایی کشور متعهد شده هزینههای ایاب و ذهاب و تجهیزات مورد نیاز دانشآموزان استثنایی استان سیستان و بلوچستان را در سال تحصیلی جاری تقبل کند.
حسینی با اشاره به اتمام فاز نخست پروژه احداث بیمارستان فرهنگیان زاهدان، گفت: بر اساس هماهنگی انجام شده و توافقی که با استاندار سیستان و بلوچستان داشتیم فاز دوم این بیمارستان با تخصیص اعتبار 10 میلیارد تومان از جانب وزارت آموزش و پرورش تا سه ماه آینده و پیش از سفر رئیس جمهور به این استان به بهرهبرداری خواهد رسید.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: این وزارتخانه 67 میلیارد تومان از مجموع از 400 میلیارد تومان بودجهای که در کشور برای تجهیز مدارس به سیستم حرارتی در نظر گرفته را به سیستان و بلوچستان اختصاص داده که 60 میلیارد تومان آن برای سیستم حرارتی مدارس و 7 میلیارد تومان نیز برای وسایل آموزشی مدارس استان هزینه خواهد شد.وی ادامه داد: با برنامهریزی انجام شده مقرر است 24 هزار کلاس درس در سراسر کشور پیش از ابتدای مهرماه به سیستم گرمایشی مجهز شود و ما ابتدای سال تحصیلی جاری جشن حذف بخاری نفتی از مدارس دارای علمک گاز را برگزار کنیم.
حسینی با بیان اینکه امسال بیش از 280 میلیارد تومان اعتبار ملی برای نوسازی مدارس سیستان و بلوچستان تخصیص داده شده، اظهار داشت: طبق برنامهریزی انجام شده مقرر است ابتدای مهرماه سال جاری جشن حذف مدارس خشت و گلی را برای همه استانهای کشور به جز سیستان و بلوچستان برگزار کنیم.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش با اشاره به حضور پررنگ خیرین مدرسهساز در استانهای سیلزده و محروم کشور، گفت: خیرین بیش از 250 میلیارد تومان برای احداث مدارس در مناطق سیلزده کشور کمک کردهاند که جای تقدیر ویژه دارد.
وی بیان کرد: امروز ما درگیر جنگ اقتصادی تمام عیار هستیم اما با این وجود دولت توجه ویژهای به اعتبارات حوزه آموزش و پرورش دارد و در چنین شرایطی و در مدت حضور بنده در وزارتخانه 2000 میلیارد تومان برای رتبهبندی معلمین اختصاص داده شده که اول مهرماه در احکام معلمین اعمال خواهد شد. همچنین پاداش پایان خدمت سال 97 فرهنگیان در شهریورماه طی دو مرحله پرداخت خواهد شد و حقوق دانشجو معلمان از 800 هزار تومان به به یک میلیون و 560 هزار تومان افزایش پیدا کرده که از اول مهرماه اعمال میشود.
حسینی با بیان اینکه 2000 پروژه در قالب 10 هزار کلاس درس اول مهرماه به آموزش و پرورش تحویل میشود، گفت: تاکنون 142 میلیون جلد کتاب درسی با ارز دولتی چاپ و در استانهای کشور توزیع شده و اول مهرماه امسال هیچ دانشآموزی بدون کتاب در سطح کشور نخواهیم داشت. طبق برنامهریزی انجام شده تا پایان سال 99 برای همه استانهای کشور باشگاه بازنشستگان آموزش و پرورش راهاندازی میشود.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت: خیران مدرسهساز در کشور حضور بسیار پررنگی داشتهاند به نحوی که بیش از یک سوم مدارس کشور توسط این عزیزان احداث شده و سال گذشته حدود 70 درصد مدارس احداث شده در سیستان و بلوچستان را خیران ساختهاند، بنابراین همه ما وظیفه داریم کار را برای این انسانهای بزرگوار تسهیل کنیم و در این راستا کارگروه تسهیل امور خیرین در وزارت آموزش و پرورش تشکیل شده و هفته آینده جلسه نخست آن برگزار میشود و تلاش داریم تا خیر برای ورود به عرصه هیچ دغدغهای نداشته باشد.
وی به راهاندازی "مجمع خیرین مدرسهیار" اشاره داشت و افزود: ای مجمع با این هدف راهاندازی شده تا هر کس با هر تخصص و توانی که قصد دارد به آموزش و تعلیم و تربیت دانشآموزان کشور کمک کند، امکان مشارکت داشته باشدغ به طور مثال یک نفر میتواند با کمک فنی امور تاسیسات مدرسه را بر عهده بگیرد یا یک نفر که در دانشگاه تدریس دارد میتواند بخشی از وقت خود را به دانشآموزان اختصاص دهد.
حسینی با تاکید بر اینکه استانداردسازی فضا و تجهیزات اولین مولفه در مسیر تحقق نظام آموزش و پرورش پیشرفته در کشور است، ادامه داد: در حال حاضر ما 107 هزار مدرسه در کشور داریم که یک سوم آن نیازمند بازسازی است. تلاش داریم با کمک مدیران و خیران خلاهای موجود را جبران کنیم با با حرکتی جهادی استانداردهای لازم را فراهم کنیم.
انتهای پیام/ن